string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ga je mee op bezoek in “Het Kasteel” tijdens Sparta Rotterdam-FC Groningen?

Dinsdag 14 februari 2017 om 16:53

Twee weekenden op rij reist FC Groningen af naar Rotterdam om een uitwedstrijd te spelen. Afgelopen weekend was Feyenoord aan de beurt, aanstaande zondag is Sparta Rotterdam de tegenstander.

Wist jij dat Sparta Rotterdam in een sfeervol stadion speelt? Hun thuishaven heet namelijk “Het Kasteel”, want zo ziet de ingang eruit! En de sfeer die er hangt is uniek.

Wil jij samen met je vader, moeder, opa of oma sfeer proeven in “Het Kasteel”? Dat kan wanneer je mee gaat met de FanTour naar Sparta Rotterdam aanstaande zondag!
 
Junior Club FanTour naar Sparta Rotterdam
Aanstaande zondag vertrekt er om 10.00 bus richting Rotterdam. Deze is speciaal gereserveerd voor Junior Club/GWB leden. Onderweg wordt er gezorgd voor een hapje en drankje en eenmaal in Rotterdam aangekomen neem je plaats in het uitvak en kun je de wedstrijd bekijken die om 14.30 uur begint. Na afloop reis je weer in dezelfde bus terug naar Groningen.
 
Meereizen met de  FanTour naar Sparta Rotterdam kost € 23,00 per persoon. Dit is dus inclusief de busreis, toegang tot het stadion en wat lekkers in de bus! Let op: max. 3 personen per aanmelding, waarvan er minimaal één begeleider van 18+ jaar oud mee reist.
 
 Aanmelden kan via deze link!
 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’