FanTour

Meereizen met de FanTour
Ben jij een superfan van FC Groningen, dan wil je de spelers natuurlijk graag aanmoedigen bij de wedstrijden. Bij thuiswedstrijden zit het Noordlease Stadion vol met FC supporters, maar ook bij uitwedstrijden heeft de FC jullie steun hard nodig! Reis daarom eens met een bus mee naar een uitwedstrijd.

FanTour
Een uitwedstrijd bezoeken met de FanTour houdt in: een gezellige busreis (incl. lekkers!), sfeer proeven in een ander stadion en je favoriete spelers een wedstrijd zien spelen. De Junior Club reist bij een aantal uitwedstrijden mee met de FanTour. Eén of meerdere bussen zijn dan uitsluitend gereserveerd voor Junior Club leden. 
Meereizen met de  FanTour kost € 31,00 per persoon. Dit is dus inclusief de busreis, toegang tot het stadion en wat lekkers in de bus! Let op: max. 3 personen per aanmelding, waarvan er minimaal één begeleider van 18+ jaar oud mee reist.
(Belangrijk: je neemt plaats in het uitvak tussen alle andere meegereisde FC Groningen supporters).

In seizoen 2017-2018  reist de Junior Club mee naar onderstaande wedstrijden. Aanmelden voor de desbetreffende FanTour kan vanaf zes  weken voorafgaand aan de wedstrijd.

FanTour Junior Club

Wedstrijd Datum Tijd Aanmelden
Sparta Rotterdam-FC Groningen zondag 29 oktober 2017 14.30 uur niet meer mogelijk
Heracles Almelo-FC Groningen zaterdag 04 november 2017 19.45 uur niet meer mogelijk
AZ-FC Groningen zondag 18 maart 2018 12.30 uur niet meer mogelijk
PSV-FC Groningen zondag 6 mei 2018 14.30 uur klik hier om je aan te melden