string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen zoekt wapperaars voor thuiswedstrijden.

Zaterdag 20 augustus 2022 om 14:56

Altijd al gedroomd om samen met de spelers van FC Groningen op het veld in Euroborg te staan? De Trots van het Noorden biedt de unieke kans om voorafgaand aan een thuiswedstrijd aan jeugdteams van clubs aangesloten bij het Amateurconvenant. Zij kunnen voor één wedstrijd de wapperaars zijn van het grote doek van hoofdsponsor OG Clean Fuels. Een onvergetelijke belevenis!

FC Groningen is op zoek naar teams in de leeftijdscategorie onder-11 tot en met onder 15 die voorafgaand aan een thuisduel van de Trots van het Noorden willen wapperen in de middencirkel. Vervolgens kan de wedstrijd met alle wapperaars op de tribune worden bekeken. Zo maken de jeugdspelers de unieke sfeer van Euroborg mee op het veld en op de tribune.
 
De teams worden door FC Groningen uitgekozen en mogen met maximaal 20 voetballiefhebbers wapperen en een wedstrijd bezoeken. Bovendien mag elk team (maximaal) 5 begeleiders meenemen. Voorwaarde is wel dat deze begeleiders meerderjarig zijn. Absoluut een bijzonder teamuitje. Staan jullie straks samen in de middencirkel in Euroborg? Aanmelden voor dit unieke teamuitje kan hier.

20220402GRONINGENAJAX109 (2)

Amateurconvenant
Als betaald voetbalorganisatie heeft FC Groningen een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverengingen. Vanuit het Amateurconvenant helpt FC Groningen de aangesloten clubs om nieuwe leden te werven en bestaande leden te behouden. Dit doet FC Groningen door een bijdrage te leveren aan het versterken van het voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland. 
 
Het Amateurconvenant bestaat uit ruim 200 amateurverenigingen. Deze verenigingen zijn voornamelijk afkomstig uit het verzorgingsgebied van FC Groningen (provincie Groningen, Drenthe en Oost-Friesland). Ook zijn er twee clubs uit Duitsland aangesloten bij het convenant. Aangesloten zijn bij het Amateurconvenant kan gezien worden als een intentieverklaring tussen FC Groningen en de amateurclub. Elke amateurclub uit het verzorgingsgebied kan zich kosteloos aanmelden.
Meld je hier aan voor de wapperaars

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord