string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen vrijdag thuis tegen Helmond Sport.

Dinsdag 20 februari 2024 om 17:00

FC Groningen speelt de eerst volgende wedstrijd aanstaande vrijdag thuis tegen Helmond Sport. De aftrap in Euroborg is om 20.00 uur. Tickets zijn eenvoudig te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop.

De sfeer in Euroborg is dit gehele seizoen fantastisch. De energie die de supporters op de tribune overbrengen wordt door de spelers vertaald op het veld. De Tonny van Leeuwen Tribune is volledig uitverkocht met seizoenkaarthouders. Op zowel de Piet Fransen Tribune als de Koeman Tribune zijn in de verschillende vakken nog voldoende mogelijkheden om kaarten naast elkaar te kopen. FC-supporters kunnen zonder restricties kaarten kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Het kan zijn dat er woensdag op bepaalde tijden erg druk is in de FC Groningen Ticketshop. De volgende fase van de kaartverkoop voor de halve finale van het bekertoernooi tegen Feyenoord gaat die dag van start. Supporters die tickets willen kopen voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport en in een wachtrij terecht komen, wordt geadviseerd het op een ander tijdstip weer te proberen.

De kassa’s bij het stadion openen vrijdagavond om 18.30 uur. Let op: in Euroborg geldt PIN Only. Seizoenkaarthouders kunnen bij de wedstrijd tegen Helmond Sport ook gebruik maken van  de FC Groningen App. Downloaden van de app kan via de App Store of de Play Store

Supporters die vrijdag met de auto naar Euroborg komen en deze op loopafstand van het stadion willen parkeren, kunnen een parkeerkaart kopen voor P2 MyOffice. De parkeerkaart wordt als optie aangeboden in het bestelproces voor losse wedstrijdkaarten of kan worden gekocht onder het kopje ‘Vervoer & Parkeren.’

Naast het duel met Helmond Sport zijn ook kaarten te bestellen voor de thuiswedstrijd tegen MVV. Voor de thuisduels met De Graafschap, NAC Breda, Cambuur en Roda JC Kerkrade geldt op dit moment nog een clubcardverplichting. Supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen maximaal twee kaarten (bij)kopen.

Gerelateerd nieuws.

37 minuten geleden

Euroborg zaterdag geopend vanaf 19.30 uur, Sankoh signeert in de FC Groningen Store

2 uur geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
20 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman