string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Tweede fase ticketverkoop halve finale start woensdag 09.00 uur.

Dinsdag 20 februari 2024 om 16:00

De kaartverkoop voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker is in volle gang. Vanaf woensdag 09.00 uur zijn onder andere alle seizoenkaarthouders van FC Groningen aan de beurt. Vanwege een verwachte drukte in de FC Groningen Ticketshop gaan de uitduels met FC Den Bosch en Jong PSV donderdagochtend in de verkoop.

Supporters die horen bij de voorrangsgroep hadden tot en met dinsdag 20 februari 23.59 uur voorrang één van de beschikbare tickets te bemachtigen. Huidige seizoenkaarthouders zijn aan de beurt vanaf woensdag 21 februari 09.00 uur. FC-supporters kunnen alleen een ticket voor het duel in De Kuip kopen via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Op dat moment kunnen ook alle supporters die uiterlijk op 31 januari 2024 een clubcard in het bezit hadden eveneens één ticket voor het uitvak in Rotterdam aanschaffen. Deze verkoopperiode loopt tot en met donderdag 22 februari 23.59 uur.

Mochten er na de eerste twee verkooptermijnen nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen alle FC-supporters met een seizoenkaart of clubcard van FC Groningen vanaf vrijdag 23 februari 09.00 uur tot en met maandag 26 februari 23.59 uur één van de overgebleven tickets kopen. Een kaart staat op naam en kan niet worden geruild of op een andere naam worden gezet. Bij kaarten voor eigen vervoer geldt dat FC-supporters niet de binnenstad van Rotterdam mogen bezoeken of via Openbaar Vervoer naar de wedstrijd mag afreizen. Alle kaarten staat op naam en zijn niet overdraagbaar!

Supporters hebben twee mogelijkheden om naar De Kuip af te reizen. Via eigen vervoer – auto- of via georganiseerd busvervoer vanaf Euroborg. Tickets voor eigen vervoer bedragen €15,-. Een ticket voor de Fantour vanaf Euroborg – busvervoer – kost €44,-. De ticketprijzen voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker zijn vooraf vastgesteld en zijn hoger dan in de competitie.

Vanwege de verwachte run op kaarten voor het uitvak in Rotterdam, heeft de FC besloten niet op woensdag te starten met de kaartverkoop voor de uitduels met FC Den Bosch en Jong PSV een dag later te starten. Informatie hierover volgt op woensdag.

De eerstvolgende wedstrijd van FC Groningen is aanstaande vrijdag thuis tegen Helmond Sport. De aftrap in Euroborg is om 20.00 uur. Supporters kunnen alle dagen eenvoudig tickets kopen voor dit thuisduel via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

56 minuten geleden

Euroborg zaterdag geopend vanaf 19.30 uur, Sankoh signeert in de FC Groningen Store

2 uur geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
20 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman