string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen Podcast: kennismaken met trainer Dennis van der Ree.

Woensdag 21 december 2022 om 10:41

De 43-jarige trainer Dennis van der Ree neemt voorlopig de honneurs waar bij FC Groningen. De Rotterdammer is sinds dit seizoen nieuw binnen de staf van FC Groningen en werkte eerder onder meer voor Feyenoord en FC Twente. Van der Ree heeft sinds de voorbereiding op de tweede seizoenshelft de leiding over de trainingen. Tijd om de oefenmeester beter te leren kennen in de eerste aflevering van de FC Groningen Podcast.

FC Groningen hervat op zondag 8 januari de competitie met de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Trots van het Noorden begon op 2 december weer met trainen ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Selectie en staf sluiten vandaag (woensdag 21 december) een trainingskamp in Spanje af waar de FC een week lang in de omgeving van Murcia verbleef.

Een afvaardiging van het mediateam van FC Groningen was mee voor verslaglegging en medewerker content Frank Veenhof sprak aan het begin van het trainingskamp met Van der Ree. Beluister via onderstaande player de eerste aflevering van de FC Groningen Podcast.  

Gerelateerd nieuws.

02:51
1 jaar geleden

Van der Ree: ‘Vol vertrouwen naar Excelsior’

21:09
1 jaar geleden

Special terugblik winterbreak

02:16
1 jaar geleden

Contract voor Van Bergen bij FC Groningen