string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Eerste succesvolle bijeenkomst Skylounge Groningen Airport Eelde.

Woensdag 18 oktober 2017 om 14:40

Afgelopen zondag vond de eerste van zes bijeenkomsten plaats in de Skylounge Groningen Airport Eelde waarin kansen voor en de kracht van de regionale economie worden benoemd. FC Groningen verkoopt businesspakketten waarbij een gedeelte van de opbrengst bestemd is voor Groningen Airport Eelde.

De voormalig Noordlease Business Corner is omgetoverd tot een ware Skylounge met vliegtuigraampjes en diverse signing van Groningen Airport Eelde. En naast de sprekers stond er een Balinees buffet op het menu, verwijzend naar de nieuwe bestemming die voortaan ook vanuit Eelde te bereiken is dankzij de Hub met Kopenhagen. De middag begon met een welkomstwoord van Commercieel Directeur Robbert Klaver.
 
Samen achter Groningen Aiport Eelde
Klaver benadrukte het belang van het vliegveld en waarom FC Groningen zich hard maakt voor het vliegveld. Met dit nieuwe concept wil de club haar marketingkracht combineren met de marktmogelijkheden die Groningen Airport Eelde heeft. “Laten wij als ondernemend Noord-Nederland een signaal afgeven dat het vliegveld belangrijk is voor de regionale economie”. Na de opening gaf Pieter Smit, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Groningen Airport Eelde, aan wat de huidige stand van zaken is rondom het vliegveld. Waarbij onder andere de kansen die drones bieden voor het vliegveld werd benoemd. 

IMG_5897

TopDutch, what’s next?
Hoofdspreker van de middag was Stef van der Ziel, één van de initiatiefnemers van TopDutch. Hij blikte kort terug op de succesvolle Tesla-campagne maar keek vooral vooruit. Voor de komende jaren is er een nieuwe opdracht verstrekt waarbij opnieuw wordt gekeken naar de kracht van de regio en waarmee bedrijven geïnteresseerd moeten worden om zich hier te vestigen. TopDutch Airport, een vestigingsplaats voor bedrijven na Brexit alsook een Milk Route werden benoemd. Maar vooral de oproep voor ondernemers om aan te haken en ideeën aan te dragen. Niets voor niets wordt de huisstijl van TopDutch vrijgegeven zodat iedereen kan bijdragen aan het behalen van de doelstellingen.

FullSizeRender1

FC Groningen – AZ
De gasten keken gezamenlijk de wedstrijd FC Groningen –AZ. Op welke spelers ze extra moesten letten werd vooraf verteld door Technisch Manager Ron Jans die een voorbeschouwing op de wedstrijd gaf. Hij kondigde al aan te kunnen genieten van Doan en dat wij een dijk van een keeper hebben met Sergio Padt. Beiden waren later zeer nadrukkelijk aanwezig in de wedstrijd.
 
Volgende bijeenkomst op 19 november
De volgende bijeenkomst zal plaats vinden op zondag 19 november rondom de wedstrijd FC Groningen – Vitesse. Dan is Frans Keurentjes, voorzitter RvC Koninklijke FrieslandCampina te gast als spreker. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden door hier te klikken.

IMG_5901

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga