string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drukbezochte Sport Inspiratiebijeenkomst in TopDutch Lounge.

Dinsdag 24 september 2019 om 08:33

Ruim 100 Noordelijke sportbestuurders waren maandagavond aanwezig op de Sport Inspiratiebijeenkomst in de TopDutch Lounge van het Hitachi Capital Mobility Stadion. Diverse sprekers reikten de aanwezigen met behulp van inspirerende voorbeelden, praktische onderzoeksresultaten en ruimte voor onderlinge kennisdeling, handvatten aan om met de sportvereniging stappen voorwaarts te zetten.

4e5ce1f7-5edd-4aae-a306-47fd841b8f2f

Inspireren en kennis delen

Deze bijeenkomst is tot stand gekomen door de gezamenlijke ambitie van Sport050, Huis voor de Sport Groningen, KNVB en FC Groningen om sportverenigingen te inspireren en ondersteunen met behulp van kennis en praktische tips en handvatten. Inspirerende sprekers als; Hans Slender (docent en onderzoeker Hanzehogeschool), Ine Kosters (projectleider NOC/NSF) en Peter van der Molen (sportconsulent Huis van de Sport) kwamen aan het woord.

9afa81bb-df8b-4aae-8238-3ad8ebe17e30

Amateurconvenant

Vanuit het Amateurconvenant FC Groningen organiseert de Trots van het Noorden jaarlijks meerdere bijeenkomsten voor de ruim 200 aangesloten voetbalverenigingen. Naast kennisdeling staat ook het stimuleren van voetbalbeleving en het verhogen van het voetbalniveau centraal. Bekijk hier het overzicht van de reeds geplande activiteten.

alle logo%27s goed

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’