string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Aantal seizoenkaarthouders blijft groeien: teller op 11.638.

Vrijdag 28 juli 2023 om 12:46

FC Groningen start over twee weken het seizoen met de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Aftrap in Euroborg op vrijdag 11 augustus is om 20.00 uur. De Trots van het Noorden heeft momenteel 11.638 seizoenkaarthouders inclusief de 470 supporters die een vijfjaarkaart hebben bij de club. Een seizoenkaart is nog steeds te bestellen via de FC Groningen Ticketshop.

De onvoorwaardelijke support van FC-supporters voor de club is fantastisch. Het aantal seizoenkaarthouders blijft groeien. De Tonny van Leeuwen Tribune is al een tijd geheel uitverkocht. Seizoenkaarten op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl

Parkeren
Kom je met de auto naar de wedstrijden in Euroborg? FC Groningen biedt seizoenkaarthouders door de samenwerking met MyOffice een extra parkeermogelijkheid op wedstrijddagen in Euroborg. In totaal gaat het om 275 parkeerplekken die FC Groningen wil aanbieden aan seizoenkaarthouders in abonnement-vorm. Meer informatie is te vinden via deze link.

Oefenwedstrijden
FC Groningen speelt vandaag (vrijdag 28 juli) en morgen twee oefenduels in de regio. Vrijdagmiddag om 16.30 uur in Middelstum tegen De Graafschap, zaterdagmiddag om 15.00 uur in Rolde tegen FC Emmen. Er geldt alleen online kaartverkoop via: https://tickets.fcgroningen.nl. De wedstrijden zijn in de ticketshop te vinden onder het kopje ‘uitwedstrijden’. Wanneer een kaart is gekocht kan deze worden gedownload door in te loggen in via https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

6 dagen geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

7 dagen geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024