string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Altijd verzekerd van een parkeerplek op wedstrijddagen.

Donderdag 03 augustus 2023 om 16:29

FC Groningen heeft met MyOffice overeenstemming bereikt over het gebruik van de parkeerplaats van MyOffice aan het Winschoterdiep. Seizoenkaarthouders kunnen bij de club een parkeerkaart aanschaffen waardoor er op wedstrijddagen vanaf twee uur voor een thuisduel van FC Groningen bij MyOffice kan worden geparkeerd.

FC Groningen biedt seizoenkaarthouders door de samenwerking met MyOffice een extra parkeermogelijkheid op wedstrijddagen in Euroborg. In totaal gaat het om 275 parkeerplekken die FC Groningen wil aanbieden aan seizoenkaarthouders in abonnement-vorm. Vul dit formulier in om een parkeerabonnement te bestellen.

Met een parkeerabonnement is de seizoenkaarthouder alle 19 competitiewedstrijden verzekerd van een goede parkeerplaats dichtbij het stadion. Een seizoen parkeren bij MyOffice op de parkeerplaats MyOffice P2 kost €142,50. Het parkeerabonnement geeft recht op parkeren bij de 19 thuiswedstrijden in de competitie. Op een later moment een abonnement bestellen kan ook, voor de actuele prijs klik dan op de groene knop. Supporters die een parkeerabonnement afnemen krijgen een pasje waarmee zij op wedstrijddagen vanaf twee uur voor de wedstrijd kunnen inrijden op de parkeerplaats aan het Winschoterdiep. De parkeerplaats is op loopafstand van Stadion Euroborg.

Een MyOffice P2 parkeerpas kan worden besteld via dit formulier. Het pasje zal – nadat het betaalverzoek is voldaan – per post worden toegestuurd. De parkeerplaats is te bereiken via de Europaweg, afslag Euroborg, direct rechtsaf, weer rechts langs het gebouw van zorgverzekeraar Menzis. MyOffice P2 is dan aan het einde van de weg aan de linkerkant.

Gerelateerd nieuws.

25 minuten geleden

Euroborg zaterdag geopend vanaf 19.30 uur, Sankoh signeert in de FC Groningen Store

1 uur geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
20 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman