string(17) "WP Rocket/Preload"

Samen richting een gezond en vitaal leven. Word Fit met FC Groningen.

Vrijdag 10 maart 2023 om 13:12

Stichting FC Groningen in de Maatschappij is op zoek naar gemotiveerde FC-supporters die in bezit zijn van een Stadjerspas die fitter willen worden. Deze supporters worden door de club uitgedaagd om mee te doen met het gratis vitaliteitsprogramma ‘Fit met FC Groningen’. Wie zet samen met de FC in twaalf weken tijd een grote stap naar een gezond en vitaal leven?

Fit met FC Groningen start op woensdag 29 maart met een nieuwe groep FC-supporters die fitter en vitaler in het leven willen staan. Er is in totaal plaats voor 15 supporters die in een programma van twaalf weken worden begeleid op het gebied van lifestyle en bewegen.

In twaalf bijeenkomsten op een inspirerende omgeving als Euroborg gaat Stichting FC Groningen in de Maatschappij samen met deze groep FC-supporters de uitdaging aan. Lifestyle en beweegcoaches begeleiden de groep waarbij verschillende thema’s worden besproken en behandeld. Op naar een vitaal en gezond leven waarin Meer en Beter Bewegen centraal staat in het weekritme.

Supporters die in het bezit zijn van een Stadjerspas kunnen zich aanmelden via onderstaande link. Deelname is gratis, er zijn slechts 15 plekken beschikbaar. Wees er snel bij want vol=vol. De deelname wordt pas definitief na een intakegesprek.  

Meer informatie over het programma en aanmelden: https://www.fcgroningen.nl/club-info/maatschappij/programmas/fit-met-fc-groningen/stadjerspas/

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi

1 week geleden

Wildervank locatie voor bijzonder Voetbalkamp

1 week geleden

Woensdag FC Groningen G-voetbaltoernooi in Stadspark