string(17) "WP Rocket/Preload"

Emoties komen los bij ereronde FC Groningen OldStars.

Dinsdag 13 februari 2024 om 18:26

De FC Groningen OldStars vierden begin februari hun 10-jarig jubileum. Al een decennium is de groep sporters op leeftijd ambassadeur van Walking Football in Noord-Nederland. Ter ere van het jubileum mocht de OldStar-selectie in de rust van het thuisduel met TOP Oss een ronde lopen langs de tribunes. De emoties kwamen daarbij los.

FC Groningen startte in februari 2014 met de OldStars. Mannen en vrouwen op leeftijd die via Stichting FC Groningen in de Maatschappij met Walking Football begonnen. Nog altijd is Walking Football één van de succesvolle programma’s van de stichting en past het uitstekend in de visie van Meer & Beter Bewegen. Meer & Beter Bewegen is namelijk voor alle leeftijden, iedereen verdient een beweegrijkere toekomst.

Via onderstaande video is te zien hoe de OldStars genieten van hun ereronde. Het verhaal van selectieleden Jaap Dekker en Ben Ottens over de FC Groningen OldStars is hier te lezen.

De FC Groningen OldStars zijn door de jaren heen ware ambassadeurs gebleken voor Walking Football in Noord-Nederland. Door middel van vele demonstratietrainingen hebben de FC Groningen OldStars het Noordelijke achterland warm gekregen voor Walking Football. Walking Football is niet alleen goed om de conditie op peil te houden, maar zorgt ook voor onderlinge gezelligheid en sociale contacten. Wekelijks wordt er getraind op de velden van VV GEO in Garmerwolde. De oefensessies worden verzorgd via het ASM-model.  Fysieke en mentale fitheid wordt hierdoor bevorderd.

Fair Play staat hoog in het vaandel bij de FC Groningen OldStars. De regels worden heel strikt  gehanteerd zodat het voor iedereen een fijne sportomgeving is. Heb je zin om lekker te bewegen in een fanatieke en gezellige groep, kom dan vooral een keer langs.

De FC Groningen OldStars trainen iedere donderdagmiddag van 14.00 uur tot 15.15 uur in Garmerwolde op de voetbalvelden van VV GEO. Interesse om een keer mee te trainen of meer informatie te ontvangen over de FC Groningen OldStars? Mail dan naar: maatschappelijk@fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

27 minuten geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
19 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman

2 dagen geleden

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi