string(17) "WP Rocket/Preload"

FC Groningen als Werkgever.

Werken bij FC Groningen betekent werken in een dynamische betaald voetbalorganisatie, waarbij geen dag hetzelfde is. FC Groningen is volop in beweging en ontwikkeling. De prestaties van en de gezamenlijke passie voor FC Groningen verbinden en inspireren supporters, medewerkers, vrijwilligers, (amateur)sporters en het bedrijfsleven. Bij FC Groningen gaan wij op een informele manier met elkaar om en vieren we onze successen samen. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij ons. Als werkgever zet FC Groningen zich in om jou je eigen talenten te laten ontplooien en te laten groeien.

Verantwoordelijkheid en vrijheid
Wij geloven in het geven van vrijheid, maar hier tegenover staat dat jij de verantwoordelijkheid pakt om elke dag het beste uit jezelf te halen om de gestelde doelen te behalen.

Samen
We hebben allen een hoge mate van betrokkenheid bij het wel en wee van de club. Samen de mouwen opstropen én samen leuke dingen doen. Uitjes, borrels, inspiratiesessies, weekendjes weg en samen sporten. Om met elkaar samen toe te werken naar top(sport)prestaties.

Werkplezier en waardering
Met diverse functies werken we iedere dag van de week samen aan het behalen van top(sport)prestaties. Omdat we hoge verwachtingen hebben, vinden we het belangrijk dat er ook aandacht is voor ontspanning en dat we elkaar blijven zien.

Ontwikkeling
Talentontwikkeling is een zeer belangrijk thema bij FC Groningen. Van jou verwachten we dat je de wil hebt om je constant te verbeteren en te ontwikkelen. Talenten erkennen, herkennen, waarderen, inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling, dat zien wij als onze dagelijkse taak als club.

Groen Wit
Groen en wit zijn niet alleen de kleuren van de club. Groen is ook wie wij zijn als club en werkgever. Door beleidskeuzes te maken die bijdragen aan duurzaamheid en aan de maatschappij, maar ook gewoon door het te doen.

Kernwaarden

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris en 8% vakantietoeslag
  • Een basispensioenregeling vanuit de werkgever, zonder eigen bijdrage van jou. Hierdoor heb je de vrijheid om zelf te sparen voor later op de manier hoe dat bij jou past.
  • Collectiviteitskorting op een aanvullende zorgverzekering
  • Reiskostenvergoeding of een gratis NS-Business Card
  • Fietsplan voor fiscale korting op een nieuwe (elektrische) fiets
  • 2 Seizoenkaarten op de hoofdtribune tegen zeer gereduceerd tarief
  • 50% korting op een ESPN abonnement waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen
  • Korting op alle merchandise in de FC Groningen Store in Euroborg

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling belangrijk binnen de club. Samen met jouw leidinggevende voer je gesprekken over jouw persoonlijke doelen en ontwikkeling. Ieder jaar stellen we hier een WORD GROTER budget voor beschikbaar. Op deze manier kunnen we invulling geven aan individuele en groepsontwikkelingsvraagstukken. We geloven dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in een organisatie. Om het beste uit hunzelf te halen bieden we alle leidinggevenden een programma aan.

Fijne werkplek

We werken met elkaar in een inspirerende werkomgeving op Stadion Euroborg of in het TopsportZorgCentrum. Tijdens de lunch kun je ommetje lopen om het stadion of over de wielerbaan bij TSZC en kun je gebruik maken van onze gezonde lunch die we tegen een vriendelijke prijs aanbieden.

Sporten is gezond

Als topsportorganisatie weten we als geen ander hoe belangrijk sporten en gezond leven is voor je gezondheid en welzijn. Een fitte werknemer is een gezondere en productievere werknemer. Daarnaast staan we voor Meer en Beter Bewegen. Dit stimuleren we door verschillende sporten aan te bieden voor, tijdens en na werktijd. Zo kun je meedoen aan een potje voetbal of padel of ga je sporten in onze eigen gym. Je krijgt hiervoor sportkleding van de club als je mee doet aan een van deze sportieve activiteiten.

Samen

Er is vanuit de club veel aandacht voor onze aspiratiewaarde Samen. Zo worden er verschillende activiteiten georganiseerd, gaan we ieder jaar met elkaar een weekendje weg voor optimale teambuilding en hebben we ieder kwartaal een Dit was het Kwartaal bijeenkomst om te inspireren en te verbinden.