string(17) "WP Rocket/Preload"

Betaalkaart.

In het Business gebouw van Euroborg kan bij alle verkooppunten betaald worden met de betaalkaart of per pin. Uw betaalkaart opwaarderen kan eenvoudig door in te loggen via deze link.

Vul bij barcodenummer het nummer in die op de betaalkaart staat.
Vul bij relatienummer hetzelfde nummer nogmaals in.

Nu u ingelogd bent heeft u drie keuzes.
1. Opwaarderen
Overzetten oude naar nieuwe kaart
** Opwaarderen in het stadion
2. Teruggave
3. Kaart blokkeren

1. Opwaarderen

Let op: Uw waardeert uw kaart op. Indien u meerdere betaalkaarten heeft en u wilt met alle kaarten betalen moet u de kaarten separaat opwaarderen.
 
Klik op, “Opwaarderen” om uw tegoed via iDEAL op te waarderen.
Volg de onderstaande stappen.
 
Stap 1 Kies een bedrag
Stap 2 Selecteert een bank
Stap 3 Klik dan op “Betaal nu”
Credit is uw huidige tegoed
Fee is het aangeboden tegoed door FC Groningen of derden

Stap 4 U wordt nu doorgestuurd naar de betaalpagina van uw bank. Volg nu de stappen van uw bank om de bestelling af te ronden. Als de betaling is voltooid, wordt het nieuwe saldo opgewaardeerd met het door u gekozen oplaadbedrag. Indien u op vernieuwen klikt ziet u dat het saldo is bijgeschreven.

Opwaarderen in het stadion

Opwaarderen tijdens wedstrijddagen is mogelijk bij het oplaadpunt in de Business Lounge.

2. Teruggave

Mocht het gewenst zijn om het actuele kaart-tegoed teruggestort te krijgen op je IBAN dien dan een verzoek tot teruggave in. Dit kan via de volgende pagina: www.fcgroningen.nl/zakelijk/betaalkaart/teruggave

Het tegoed wordt binnen 30 dagen teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Hier vind een controle plaats of de teruggave door de rechtmatige eigenaar wordt gevraagd.

Kaart blokkeren

Mocht het voorkomen dat u, door omstandigheden, niet meer in het bezit bent van uw kaart, dan heeft u de mogelijkheid om uw kaart te blokkeren, zodat niemand uw tegoed kan opmaken.

Klik op “Blokkeren” om de kaart te blokkeren.

Vraag na het blokkeren een nieuwe pas aan bij de afdeling supporterszaken van FC Groningen. Voor het aanvragen van een nieuwe kaart wordt € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.