string(17) "WP Rocket/Preload"

Supportersonderzoek 2023/2024: Geef je mening.

Vrijdag 15 maart 2024 om 22:40

Jouw mening telt en wordt gewaardeerd. Het jaarlijkse supportersonderzoek van de KNVB is wederom uitgezet. Met de resultaten krijgt FC Groningen meer inzicht in de beleving van supporters in Euroborg. Daarbij is de club benieuwd naar de mening van de achterban over diverse thema’s. Met het invullen van de enquête help je de club nog dichterbij de supporters te staan. Het invullen van de supportersenquête duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en kan via onderstaande link.

Het Supportersonderzoek is een enquête onder voetbalsupporters in opdracht van alle clubs in het betaalde voetbal. Het is dus een onderzoek vanuit de bond, gericht op de supporters van de deelnemende clubs. De resultaten van het onderzoek geven FC Groningen onder meer inzicht over de beleving van het stadionbezoek, de communicatie richting de achterban en wat supporters van de club verwachten wat betreft entertainment rondom de thuiswedstrijden. Doe je mee? Vul hier het onderzoek in.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een extern onderzoeksbureau en is geheel anoniem. Met de antwoorden helpen de supporters FC Groningen dichterbij de kernwaarden te komen. Jouw mening telt en is zeer waardevol voor FC Groningen.

Het invullen van de vragenlijst kan via onderstaande link en duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. FC Groningen wil haar supporters bij voorbaat hartelijk danken voor het invullen van de vragenlijst. De vragenlijst staat tot en met zondag 17 maart geopend.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Kom zaterdag wanneer mogelijk met de fiets naar Euroborg

4 dagen geleden

Thuisduel met Cambuur in uitverkochte Euroborg

4 dagen geleden

Doelpuntenmaker Schreuders Koning van de wedstrijd na gewonnen duel in Venlo