Vrienden

Bord vrienden van de opleiding

Een herkenbaar FC Groningen met zelf opgeleide spelers op het hoogste niveau. Deze ambitie vraagt om een uitstekende opleiding waar de 'Vrienden van de Opleiding FC Groningen' aan bijdragen. 'De Vrienden' bestaan uit partners (bedrijven en particulieren), die een hart voor talentontwikkeling en jeugdvoetbal hebben en de opleiding financieel ondersteunen. FC Groningen is trots op haar jeugdopleiding, die ervoor heeft gezorgd dat spelers als Arjen Robben, Leandro Bacuna, Stef Nijland, Paul Matthijs, Sander van Gessel, Hans Hateboer, Richairo Zivkovic en Juninho Bacuna zijn doorgebroken. 

De opleiding heeft natuurlijk een budget binnen FC Groningen, van waaruit het grootste gedeelte van de opleidingskosten worden betaald. Om de jeugdspelers en de opleiding nog verder te ontwikkelen zijn echter extra middelen nodig. Met de bijdragen van 'De Vrienden' worden extra activiteiten mogelijk gemaakt, die bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers. Natuurlijk kunt u als 'Vriend' ook wat verwachten. Naast relatiebijeenkomsten met interessante gastsprekers wordt er via FC Groningen-uitingen aandacht besteed aan 'Vrienden Jeugdopleiding FC Groningen'. Zo is er naamsvermelding op de website, de opleidingsgids en het programmaboekje. Daarnaast zijn alle 'Vrienden' te vinden op het zogenaamde relatiebord en zijn zij tijdens wedstrijddagen vanzelfsprekend van harte welkom in de ontvangstruimte op Corpus.

Interesse?
Indien u interesse heeft om de opleiding voor een bepaald bedrag te steunen, kunt u een e-mail sturen naar . Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Huidige vrienden

Adviesbureau KVM bv
Amasus Shipping b.v.
Arjen Robben
Asser Glas- en Verfhandel
Balkan restaurant Macedonië
Daltec Automatisering BV
E. Zijp
Eerste selectie FC Groningen
Eetcafé 2e Kamer
Erwin & Ronald Koeman
Euro Kartracing & Bowling Groningen
Fletcher Familiehotel Paterswolde
Hampshire Hotel-Plaza, Groningen
Hi-Res
Intertoys Paddepoel
Kaap Hoorn
Kampen Valve Care BV Hoogezand
Leandro Bacuna
M Designs
Martin en Anja Sietsma
Metsel & Voegbedrijf A. van Lingen
My Facilities
Restaurant Catalana
Richairo Zivkovic
Romijn Meer plezier van Sales
Sesilia Ken Andansari
Supportersvereniging FC Groningen
Topsport Talentschool Groningen
Trip Advocaten & Notarissen
VTON
Wegrestaurant De Raket
Zeefdrukkerij Pesman & Zn.