string(17) "WP Rocket/Preload"

Volle voetbalzaterdag op Corpus.

Vrijdag 15 september 2023 om 15:55

Liefst vier teams in de FC Groningen Opleiding spelen zaterdag een thuiswedstrijd op Sportpark Corpus den Hoorn. De hele dag worden er wedstrijden gespeeld. FC Groningen onder-14 komt in de ochtend in actie. FC Groningen onder-16 speelt rond lunchtijd en ’s middags is het de beurt aan de oudste lichtingen FC Groningen onder-18 en Onder-21.

FC Groningen onder-21 is zaterdag één van de twee ploegen uit de Opleiding met een wedstrijd tegen FC Twente/Heracles Academie op het programma. Het team van trainer/coach/manager Sander van Gessel trapt om 14.00 uur op Sportpark Corpus den Hoorn af.

Liefhebbers van de Opleiding zullen zaterdagmiddag keuzes moeten maken, want ook FC Groningen onder-18 start op Corpus om 14.00 uur met de wedstrijd. De ploeg van trainer/coach/manager Melchior Schoenmakers ontvangt NAC Breda.

FC Groningen onder-16, de selectie van trainer/coach/manager Björn Zwikker ontvangt Alphense Boys zaterdag om 12.00 uur op Corpus. Op dat moment wordt er op een ander veld nog gespeeld door FC Groningen onder-14. De ploeg van trainer/coach/manager Jeroen Scholma trapt de thuiswedstrijd tegen Hollandia om 11.00 uur af.

FC Groningen onder-13, de ploeg van trainer/coach/manager Dirick-Jan van Strien,  gaat richting het oosten van het land en speelt om 10.00 uur de uitwedstrijd tegen FC Twente/Heracles Academie. FC Groningen Meiden onder-16 speelt na de primeur van vorige week op Corpus komende zaterdag in Zuidhorn tegen VV Zuidhorn JO15. De wedstrijd van de ploeg van trainer/coach/manager Henderika Kingma wordt afgetrapt om 10.30 uur.   

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Invulling trainersposities Opleiding nieuwe seizoen

1 week geleden

Vier duels op Corpus, onder-21 naar Zwolle

01:53
3 weken geleden

Dillema genomineerd voor eretitel Leonardo Hotels Strijder van het Jaar