string(17) "WP Rocket/Preload"

FC Groningen onder-21 wervelt langs Go Ahead Eagles (Samenvatting).

Maandag 04 september 2023 om 16:19

FC Groningen onder-21 ontving afgelopen weekend voor de tweede week op rij Go Ahead Eagles op Sportpark Corpus den Hoorn. De tegenstander uit Deventer werd vorige week al verslagen in het bekertoernooi. Ook in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen was de oudste lichting van de FC Groningen Opleiding met ruime cijfers te sterk, 5-1.

De FC trad aan met een selectie aangevuld met verschillende spelers uit de eerste selectie onder wie; Noam Emeran, Kristian Lien, Thijmen Blokzijl en Thom van Bergen. Aanvaller Jens Schraven brak in de slotfase van de eerste helft de ban voor FC Groningen onder-21 waarna vrij snel ook de 2-0 werd gemaakt, doelpuntenmaker Van Bergen.

Vroeg in de tweede helft maakte Schraven zijn tweede van de middag en na een uur spelen mocht Lien aanleggen vanaf elf meter, 4-0. Go Ahead Eagles deed een kwartier voor tijd iets terug vanaf de stip waarna invaller Steyn Potma in blessuretijd de eindstand van 5-1 op het bord zette. Bekijk de samenvatting van het duel op het YouTube-kanaal of via onderstaande videoplayer.