string(17) "WP Rocket/Preload"

Arjen Robben keert terug op Corpus.

Donderdag 17 augustus 2023 om 15:30

Arjen Robben staat weer op het veld van FC Groningen. De clubicoon van de Trots van het Noorden loopt stage binnen de Opleiding van de club op Sportpark Corpus den Hoorn. De 96-voudig international uit Bedum oriënteert zich momenteel op het trainersvak.

De 39-jarige Robben heeft met de KNVB een traject afgesproken over het mogelijk behalen van zijn trainersdiploma’s. De voormalige wereldster begint hiervoor aan de cursus UEFA B. Onderdeel van het traject is een stageperiode bij FC Groningen.

Robben zal zich twee dagen in de week bewegen tussen de diverse opleidingsteam, waarbij het accent zal liggen op FC Groningen onder-18, dat onder leiding staat van zijn voormalige ploeggenoot Melchior Schoenmakers. “Ik noem het voor mezelf nog een soort van ontdekkingsfase,” licht Robben zijn terugkeer op de velden van Corpus toe. “Ik wil me nog niet vastpinnen door te zeggen: ‘Dit is het!’ Ik wil vooral ontdekken en kijken of ik dit over een jaar nog steeds heel leuk vind en of het bij me past.”

Bekijk hier het volledige interview met Arjen Robben over zijn terugkeer bij FC Groningen, waarbij hij ook zijn licht laat schijnen op de huidige positie van de club.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

FC Groningen zet volgende stap bij meidenvoetbal, Kingma fulltime in dienst

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

1 week geleden

FC Groningen verlengt contract met keeper Baron