string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondagmiddag herdenking overleden supporters tijdens In Memoriam.

Vrijdag 13 januari 2023 om 11:31

Feyenoord komt zondagmiddag op bezoek in Euroborg, aftrap 16.45 uur. De eerste eredivisiewedstijd van 2023 in eigen huis staat in het teken van In Memoriam. Spelers, staf, supporters en sponsors eren voorafgaand aan de wedstrijd samen de FC-supporters die in 2022 zijn overleden. Bewijs jij deze mede-supporters ook de laatste eer, zorg dan dat je op tijd in het stadion bent.

Voorafgaand aan de wedstrijd worden veertig in 2022 overleden FC-supporters herdacht. Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar.

Spelers, staf en medesupporters zullen voor het eerste fluitsignaal een minuut lang applaudisseren voor de overleden FC-supporters. Hun namen en foto’s worden tijdens het moment getoond op de LED-schermen in het stadion. Familieleden van de overleden supporters zullen in het stadion aanwezig zijn.

Op het moment dat het eerbetoon start, zullen de deuren van Euroborg worden gesloten. Gedurende het gehele herdenkmoment blijven de deuren dicht. Ook worden er op dat moment geen horecabestellingen afgenomen of klaargemaakt. Na In Memoriam zullen de deuren weer open gaan. FC Groningen roept haar supporters op zondag dan ook in ieder geval ruim op tijd in het stadion aanwezig te zijn. Club, supporters, sponsors, spelers en staf gaan er gezamenlijk een gedenkwaardig moment van maken.

Seizoenkaart- en clubcardhouders die nog geen tickets hebben en graag bij In Memoriam aanwezig willen zijn, kunnen online kaarten kopen voor de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune via https://tickets.fcgroningen.nl. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn de kassa’s zondag bij Euroborg geopend. Ook bij de kassaverkoop geldt een seizoenkaart- clubcardverplichting.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Realisering sectorscheiding Noordtribune na dit seizoen van start

11 uur geleden

Resterende tickets Telstar uit op donderdag 09.00 uur in de verkoop

2 dagen geleden

Rode kaart Jurjus geseponeerd