Zondagmiddag Fortuna Sittard thuis, stadion om 13.00 uur geopend

10 november 2022

FC Groningen speelt zondagmiddag om 14.30 uur de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Fortuna Sittard is in Euroborg de tegenstander, tickets voor het duel zijn online te verkrijgen. Voorafgaand aan het duel kunnen supporters zowel voor als achter het stadion samenkomen op het Supportersplein voor of bij de foodtrucks achter Euroborg. Op beide Supporterspleinen is er de mogelijkheid te eten en te drinken.

PSV-20221023--3

De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht, op de andere twee tribunes zijn nog tickets verkrijgbaar via https://tickets.fcgroningen.nl. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s bij het stadion vanaf 13.00 uur geopend. Let op het is enkel mogelijk om met PIN te betalen. Dit geldt ook voor horecabestellingen in Euroborg.
 
Supporterspleinen
Het Supportersplein aan de voorkant en de foodtrucks aan de achterzijde van het stadion openen twee uur voor de aftrap om 12.30 uur. Op het Supportersplein zijn naast muziek en merchandise twee snackwagens, een biercarrousel en koffiewagen te vinden.
 
Aan de andere kant van het stadion – tussen woontorens Stoker en Brander en ingang 2 en 3 van Euroborg – staan verschillende foodtrucks met onder meer patat, worst en spare-ribs. Ook kunnen supporters meedoen aan het tankspel van hoofdsponsor OG Clean Fuels waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De Fitbus van Century is aanwezig en voor jonge supporters staan verschillende voetbalattracties klaar. Het is niet toegestaan om eten en drinken dat is gekocht bij één van de foodtrucks of op het Supportersplein mee te nemen in Euroborg. 

JW2022202313847

Horeca
Net als de voorgaande wedstrijden zal FC Groningen Horeca een vervolg geven aan de proef met een beperkt assortiment tussen speelminuut 30 en 60. Hiermee hoopt FC Groningen de servicesnelheid te verhogen zodat de wachttijden voor bestellingen minder worden. Het betekent dat er onder meer geen patat en hamburgers kunnen worden besteld in de periode tussen speelminuut 30 en 60.
 
Gehaktballen - ambachtelijk gemaakt en van Groningse komaf - en frikandellen zijn wél beschikbaar in de bovengenoemde periode. Dit zijn horecaproducten die sneller uit te serveren zijn. Voorafgaand aan de wedstrijd tot aan speelminuut 30 en na speelminuut 60, is het wel gewoon mogelijk om het gehele aanbod inclusief patat en hamburgers te bestellen. Nieuw is het assortiment is een tarwebol royaal belegd met boerenkaas. Deze vegetarische lunchoptie is te koop voor € 2,75.
 
Biercontainers
Op de Tonny van Leeuwen Tribune, zal er in de containers alleen nog bier en Berenburg-cola worden verkocht. Bier is verreweg de meest gevraagde bestelling bij de containers. Voor bestellingen van andere dranken worden supporters verzocht om naar de units toe te gaan.
 
Horecamedewerkers met mobiele horecapunten op de tweede ring van de Tonny van Leeuwen Tribune en de Piet Fransen Tribune. Zij verkopen blikjes drinken, die door de medewerker dienen te worden uitgeschonken. Ook hiermee hoopt FC Groningen de service voor de supporters op de tweede ring te verbeteren en de druk bij de horeca-units op de binnenomloop te verlagen. De vaste horeca-units in Euroborg zijn voorzien van TV-schermen waarop de wedstrijd wordt uitgezonden.

PSV-20221023--81

Laatste nieuws