string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondagmiddag, 12.30 uur in Haren: FC Groningen-Roda JC Kerkrade.

Vrijdag 24 juli 2015 om 13:24

Zondagmiddag 26 juli om 12.30 uur is op Sportpark De Koepel in Haren de aftrap bij FC Groningen – Roda JC Kerkrade. Voor Groningen is het de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Het duel zou zaterdagmiddag gespeeld worden, maar werd vanwege de verwachte weersomstandigheden afgelast en verplaatst.

Op advies van de politie is –in verband met de verwachte weersomstandigheden–  in overleg met alle betrokken partijen besloten de wedstrijd te verplaatsen naar zondagmiddag. Speciale dank gaat daarbij uit naar tegenstander Roda JC Kerkrade voor de verplaatsing naar de zondag. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor het nieuwe aanvangstijdstip. Ook zijn de kassa’s zondag vanaf 11.00 uur reeds geopend voor de verkoop van tickets.

Voorbereiding
Na de ruime oefenzeges op RWE Eemsmond en SC Stadspark won FC Groningen in Veendam van FC Emmen: 1-5. Afgelopen weekend werd er in Euroborg verloren van Southampton: 0-3.
De oefenwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade is de vijfde en laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal XX van zondag 2 augustus.
Roda JC heeft ook vier oefenduels achter de rug. Er werd met ruime cijfers gewonnen van LHC en FC Gulpen en EVV werd nipt met 2-1 verslagen. Afgelopen week werd met 1-0 verloren van Alemannia Aachen, door een eigen doelpunt van oud-FC’er Gibril Sankoh.
Kaartverkoop
Prijs is 9 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. De kassa is op de wedstrijddag, zondag 26 juli, vanaf 11.00 uur geopend.

Scheidsrechter is Erik Braamhaar. Hij zal worden geassisteerd door de heren Dave Goossens en Erwin Zeinstra.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’