string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zondag zes nieuwelingen in Haren.

Maandag 18 juni 2012 om 13:26

Komende zondag begint FC Groningen in Haren aan het nieuwe voetbalseizoen. De eerste training wordt speciaal voor deze gelegenheid omlijst met muziek, een presentatie van de nieuwe trainer Robert Maaskant en diverse geledingen van de club zijn vertegenwoordigd. Ook is het de eerste gelegenheid zes nieuwelingen aan het werk te zien.

De afgelopen maanden werden achtereenvolgens Paco van Moorsel, Filip Kostic, Mitchell Schet, Michael de Leeuw, Género Zeefuik, Marco Bizot en Stefano Magnasco gepresenteerd als nieuwe spelers. Zes van de zeven nieuwelingen zijn komende zondag vanaf 14.30 uur in Haren voor het eerst te bewonderen.
Internationals
Zeefuik zal zich in verband met de interlands van Jong Oranje die begin juni werden gespeeld, pas op maandag 2 juli melden bij de eerste selectie. Datzelfde geldt voor internationals Maikel Kieftenbeld, Leandro Bacuna en Tim Sparv. Nicklas Pedersen hoorde net als Danny Holla –die naar ADO Den Haag vertrekt– dat hij mag uitkijken naar een andere club en zal door de deelname aan het EK hoe dan ook niet op de eerste training verschijnen.
Wel aanwezig zijn de Uruguayanen David Texeira en Matias Jones. Texeira behoort niet tot de selectie van Uruguay die in juli/augustus actief is op de Olympsiche Spelen in Londen. Jones werd onlangs geopereerd aan een blindedarmontsteking, maar zal zijn herstel komende week voortzetten in Groningen.
Kijken in Euroborg? Kom zondag!
Komend seizoen ook alle thuisduels in Euroborg bijwonen? Dat kan! De vrije verkoop van seizoenkaarten is namelijk vorige week gestart. Een vaste plek in Euroborg is beschikbaar vanaf 198 euro voor een heel seizoen. Daarnaast krijg je voorrang en korting op je eigen plek bij duels in de KNVB-beker en play-offs.
Komende zondag, 24 juni, is een ideale gelegenheid voor seizoenkaarthouders en belangstellenden om tussen 10.00 en 14.00 uur eens langs te komen in Euroborg. Neem vrijblijvend een kijkje in het stadion en gebruik de mogelijkheid meteen een stoel te reserveren (vanaf 198 euro) of informatie mee te nemen. Ook de Fanshop is open!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam