string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zondag FC Twente thuis. Tickets voor Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune beschikbaar.

Maandag 30 januari 2023 om 17:00

FC Groningen speelt aankomende zondag thuis tegen FC Twente. Het duel in Euroborg wordt afgetrapt om 16.45 uur. Tickets voor de wedstrijd zijn te koop via de online ticketshop. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf dinsdag 31 januari 09.00 uur ook een ticket kopen voor PSV-uit. Op dat tijdstip start tevens de vrije verkoop voor het thuisduel met Excelsior.

De Tonny van Leeuwen Tribune is net als alle eerdere thuiswedstrijden dit seizoen tegen FC Twente al volledig uitverkocht. Tickets voor de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune zijn nog wel beschikbaar. Supporters kunnen zonder restricties kaarten kopen via https://tickets.fcgroningen.nl

De eerstvolgende thuiswedstrijd na het duel met FC Twente is op zaterdag 18 februari tegen FC Emmen. Aftrap van deze Noordelijke clash is om 18.45 uur. Ook hier geldt vrije verkoop. Tickets zijn te koop via de online ticketshop. De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht. Vanaf dinsdag 31 januari 09.00 uur start ook de vrije verkoop voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Dat duel in Euroborg wordt gespeeld op zaterdag 25 februari, aftrap 16.30 uur. https://tickets.fcgroningen.nl

Supporters die horen bij de loyaliteitsgroep hebben tot aan maandagavond 30 januari 23.59 uur voorrang op een ticket voor de uitwedstrijd tegen PSV. Het duel in Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 20.00 uur. Vanaf dinsdag 31 januari 09.00 uur zijn ook de seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt.

Volgende week dinsdag 7 februari start de voorverkoop voor de uitwedstrijd bij Feyenoord. Leden van de Supportersvereniging kunnen een kaart bestellen voor de SV-bus. Een week later begint de voorrangsperiode voor de supporters uit de loyaliteitsgroep.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 weken geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024