string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zondag: fanmiddag FC Groningen bij Bauhaus.

Vrijdag 20 januari 2017 om 13:02

Op zondag 22 januari komt de gehele selectie van FC Groningen naar Bauhaus! Je kunt niet alleen met de spelers op de foto, er zijn allerlei activiteiten waar je, samen met één van de FC Groningen spelers, aan mee kunt doen! Ga bijvoorbeeld schilderen met Sergio Padt, speel een potje FIFA17 met Juninho Bacuna of probeer Mimoun Mahi te verslaan bij het Potschieten. De activiteiten zijn tussen 14.00 uur en 16.00 uur in Bauhaus Groningen.

Denk je dat jij meer ballen in de grote bloempot kunt schieten dan de spelers van FC Groningen? Dit kun je testen bij het Potschieten. Of wil je gewoon lekker voetballen met je favoriete spelers? Dan is Panna meer iets voor jou!

Daarnaast wordt tijdens de Fandag de finale gehouden van 'De beste FIFA17-speler van het Noorden'. Naast het bijwonen van deze finale, kun je ook zelf een potje FIFA'en tegen een van de spelers. Ben je creatief en houd je van schilderen? Dan is dit je kans om een schilderkunstwerk te maken, samen met een van de spelers van jouw favoriete voetbalteam. En natuurlijk is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de spelers! 

Tenuesponsor
Dit seizoen is Bauhaus tenuesponsor van FC Groningen en staat Bauhaus achterop het shirt van de Trots van het Noorden. Bauhaus en FC Groningen hebben een actieve samenwerking, waarbij gedurende het seizoen verschillende evenementen en acties worden georganiseerd, waar leuke prijzen te winnen zijn.

20170112EOB2937

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’