string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondag al vroeg gezellig in Euroborg, ook deze wedstrijd speciale horeca-actie.

Zaterdag 20 augustus 2022 om 11:00

FC Groningen speelt morgen (zondag 21 augustus) op 12.15 uur thuis tegen Go Ahead Eagles. Het is al vroeg gezellig in en rond het stadion. Het supportersplein start om 10.15 uur, het stadion opent de deuren een half uur later om 10.45 uur. FC Groningen heeft bij het duel met de ploeg uit Deventer een mooie horeca-actie. Daarnaast is er voor zondag een aantal veranderingen in het assortiment. 

20220729GRONINGENOSASUNA067

Na de succesvolle horeca-actie van de wedstrijd tegen Volendam is er voor het duel met Go Ahead Eagles wederom een speciale actie. Een broodje stoofvleeskroket – het stoofvlees langzaam gaar gesudderd in bier, het broodje vers afkomstig van de lokale bakker – is bij de units met een frituur op alle tribunes te verkrijgen en kost €3,75. Er is een beperkte hoeveelheid kroketten, dus kom vroeg het stadion binnen als je deze horeca-actie wilt proeven.
 
Extra verkooppunten ingang 2 en 3
Naast de vaste units worden bij ingang 2 en 3 extra verkooppunten gecreëerd waar bier en frisdrank te verkrijgen zijn. Ook worden er bij deze extra verkooppunten gehaktballen verkocht. Om de doorstroom bij de vaste units te bevorderen wordt supporters geadviseerd wanneer er alleen drinken wordt besteld gebruik te maken van de extra verkooppunten.
 
Voor kinderen – en volwassenen die het lekker vinden – wordt er zondag een nieuw drankje op de tribunes geïntroduceerd. Een fruitmix van het merk Ranja. Met minder suikers, minder calorieën en zeer dorstlessend. Deze nieuwe drank is in het gehele stadion te verkrijgen.
 
Televisieschermen
Alle vaste horeca-units zijn voorzien van televisieschermen waar de wedstrijd live op wordt uitgezonden. Zo wordt niks gemist van de wedstrijd terwijl de horecamedewerkers vol enthousiasme de bestellingen zo snel mogelijk in orde maken.
 
FC Groningen heeft voorafgaand aan dit seizoen een prijsverhoging doorgevoerd wat betreft eten en drinken in het stadion. De inkoopprijzen van drank en eten zijn dusdanig gestegen en die veranderingen heeft de FC ook moeten doorvoeren in de verkoopprijzen.
 
Tickets
Tickets voor de wedstrijd zijn online te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Op de wedstrijddag gaan de kassa’s vanaf 10.45 uur open. De kassa’s zijn te vinden nabij ingang 2. Vanaf dit seizoen is het in Euroborg alleen mogelijk om met PIN te betalen. Dit geldt zowel bij de kassa’s voor tickets als voor de bestellingen bij de horeca-units. Supporters die nog geld hebben staan op hun betaalkaart, kunnen dit via deze link terugvorderen. 

20220729GRONINGENOSASUNA070

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’