string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zeefuik: ‘Lijn doortrekken’.

Zaterdag 09 februari 2013 om 22:57

Género Zeefuik was met twee doelpunten de grote man aan Groningse zijde. De aanvaller bleef twee keer zeer koel vanaf de strafschopstip en schoot met zijn eerste doelpunten in Euroborg FC Groningen naar de overwinning. De spits hield een lekker gevoel over aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

“Het is inderdaad een tijdje geleden dat ik twee doelpunten in één wedstrijd heb gemaakt. Het is voor een spits lekker om te scoren en natuurlijk is het voor ons lekker om te winnen,” meent de Essent Man-of-the-Match. “Vorige week hebben we ook al gewonnen, dus nu moeten we deze lijn doortrekken.”
Niet getwijfeld
Leandro Bacuna is normaal gesproken de man die de strafschoppen neemt, maar door zijn afwezigheid stapte Zeefuik naar voren. “Kees Kwakman gaf me de bal. Ik heb niet getwijfeld. Natuurlijk heb ik een tijdje geen goals gemaakt, maar een spits moet de penalty gewoon nemen.”
Zeefuik werd zaterdagavond veel in het spel betrokken en speelde een goede wedstrijd. “Het ging redelijk. Vooral mijn eerste aanname was vanavond een stuk beter. Daardoor kon in de bal goed bij me houden en konden we een aantal goede kansen creëren. Ook de lijn in mijn eigen spel moet ik doortrekken.” 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’