string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zeefuik, Adorjan, Hiariej, Wijnaldum, Van der Velden en Sparv in FCG TV.

Dinsdag 24 september 2013 om 11:09

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de 4-1 overwinning op RKC Waalwijk met Nick van der velden, Género Zeefuik, Krisztian Adorjan en Tom Hiariej. Daarnaast is er een vooruitblik op het bekerduel van woensdag tegen AFC met Giliano Wijnaldum en reikt oud-FC Groningen speler Tim Sparv de nieuwe supporterssjaal van FC Groningen uit.

Afgelopen zaterdag won FC Groningen in Euroborg met 4-1 van RKC Waalwijk. FCG TV blikt terug op het duel met Género Zeefuik, Krisztian Adorjan, Tom Hiariej en Essent Man of the Match Nick van der Velden die tijdens het interview van shirt wisselde met tegenstander Romeo Castelen.
Een half jaar geleden organiseerde de Fanshop van FC Groningen een ontwerpwedstrijd waarbij supporters een ontwerp konden indienen voor een nieuwe supporterssjaal. Een jury, met daarin oud-FC Groningen speler Tim Sparv, koos uit de inzendingen drie ontwerpen waaruit het ontwerp van Jan-Willem Maris door de fans werd gekozen als winnende. De sjaal hangt inmiddels in de Fan Corner van FC Groningen en wordt in FCG TV vanuit Duitsland officieel uitgereikt aan Maris.
Morgen (woensdag – red.) gaat FC Groningen voor de tweede ronde om de KNVB-beker op bezoek bij het Amsterdamse AFC. FC Groningen TV blikt vooruit op het duel met Giliano Wijnaldum. Hij won vorig seizoen met AZ de beker en weet dus wat er nodig is om een echte ‘cupfighter’ te zijn.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 12.40 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord