string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zaterdag Supportersplein met live muziek.

Zaterdag 01 oktober 2022 om 10:00

FC Groningen speelt zaterdagavond na bijna een maand weer in Euroborg. AZ is om 18.45 uur de tegenstander. Dit duel leverde vorig seizoen de mooiste goal van de Eredivisie op. Wordt het weer een spektakel? Beleef de unieke sfeer van een avondje FC Groningen mee en kom op tijd naar het stadion. Tickets zijn online en op de wedstrijddag bij het stadion verkrijgbaar. 

JW2022202314308

Kaarten zijn eenvoudig te koop via https://tickets.fcgroningen.nl of op de wedstrijddag bij de kassa’s nabij ingang 2 van Euroborg. Vanaf dit seizoen kan er alleen per PIN worden betaald in het stadion. Dit geldt voor zowel kaarten als horecabestellingen. De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht. Op de andere tribunes zijn nog wel plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang en scoor dat ticket!
 
Supportersplein
Er is zaterdag al vroeg veel te beleven rond het stadion. Het Supportersplein aan de voorzijde van Euroborg opent om 16.45 uur. Er zal vanaf anderhalf uur voor de aftrap live muziek aanwezig zijn en verder kunnen supporters bij verschillende foodtrucks een hapje eten. Daarnaast is er een biercarrousel en een koffiewagen op het Supportersplein te vinden. Ook presenteert hoofdsponsor OG Clean Fuels zich op het Supportersplein met een leuk tankspel waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Mobiliteitspartner Century staat op het plein met de Fitbus. 
 
Samenkomen op het Supportersplein is de ideale voorbereiding op een mooie voetbalavond. Tevens is het mogelijk om op het Supportersplein de nieuwste FC-merchandise te kopen. Ook de FC Groningen Store naast de hoofdingang is zaterdag geopend vanaf 17.15 uur. Vanwege de verwachte stevige wind, is er voor zaterdag gekozen geen kidsplein met springkussens aan de achterzijde van het stadion op te tuigen. 

20220904GRONINGENVITESSE011

De spelersbus
Wie vroeg bij Euroborg aanwezig is, kan de spelersbus van FC Groningen zien aankomen bij het stadion. De bus met daarin de selectie en staf van de Trots van het Noorden wordt omstreeks 17.00 uur bij de hoofdingang van Euroborg verwacht.
 
Horeca in Euroborg
Het is niet toegestaan om eten en drinken van het Supportersplein mee naar binnen te nemen in het stadion. In Euroborg zijn er op iedere tribune vaste horeca-units te vinden. Alle vaste horeca-units zijn voorzien van televisieschermen waar de wedstrijd live op wordt uitgezonden. Zo wordt tijdens een bestelling niks gemist van de wedstrijd.
 
Op de tweede ring van zowel de Tonny van Leeuwen Tribune als de Piet Fransen Tribune zullen horecamedewerkers rondlopen met zogenaamde Major Toms. Supporters kunnen bij deze medewerkers bier en cola bestellen waarbij de blikjes door de medewerker direct wordt uitgeschonken. FC Groningen hoopt hiermee de service voor de supporters op de tweede ring te verbeteren en de druk bij de horeca-units te verlagen wat de snelheid van het verwerken van bestellingen moet bevorderen.
 
Extra verkooppunten
Naast de vaste units worden bij ingang 2 en 3 extra verkooppunten gecreëerd waar bier en frisdrank te verkrijgen zijn. Ook worden er bij deze extra verkooppunten gehaktballen verkocht. Om de doorstroom bij de vaste units te bevorderen wordt supporters geadviseerd wanneer er alleen drinken wordt besteld gebruik te maken van de extra verkooppunten.

JW2022202313850 (2)
Auto OG
fitbus

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven