string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zaterdag stoeltjesdag, nog slechts 213 ongeplaceerde plekken beschikbaar op Noord.

Zaterdag 25 juni 2022 om 08:03

FC Groningen organiseert zaterdag de traditionele stoeltjesdag. Supporters die interesse hebben in een seizoenkaart kunnen tussen 10.00 uur en 14.00 uur langskomen in Euroborg om een beschikbare plek op te tribune te bekijken. Tot op heden verkocht de Trots van het Noorden 10.120 seizoenkaarten. Vooral op de Tonny van Leeuwen Tribune is nog slechts een gering aantal plaatsen beschikbaar. 

De vrije verkoop van seizoenkaarten ligt stil tot aanstaande zaterdag 25 juni 10.00 uur. Vanaf dat moment is het stadion tot 14.00 uur geopend voor de inmiddels traditionele ‘stoeltjesdag’ in Euroborg, waarbij nieuwe seizoenkaarthouders een vrije plek in het stadion kunnen komen uitzoeken. Tegelijkertijd wordt ook de online seizoenkaartverkoop weer opgestart, het is dus niet noodzakelijk om naar het stadion te komen. Het online bestellen van een seizoenkaart kan eenvoudig via tickets.fcgroningen.nl.
 
Noordtribune
Momenteel zijn 10.120 supporters het komende seizoen verzekerd van hun plek in Euroborg. Dat aantal ligt ruim 300 seizoenkaarthouders hoger dan vorig seizoen rond dezelfde periode. Zeker op de Tonny van Leeuwen Tribune is de bezettingsgraad van 96.3 procent hoog. Er zijn momenteel nog slechts 213 ongeplaceerde plaatsen beschikbaar op de onderste ring. Wie dit seizoen verzekerd wil zijn van een plaats bij het fanatieke deel van de supporters zal snel moeten beslissen.  Ook op de bovenste ring zijn de beschikbare plekken schaars.
 
Zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur
Het is zaterdag mogelijk om op alle drie publiekstribunes een kijkje te nemen. Nieuwe seizoenkaarthouders die graag het uitzicht van één van de beschikbare plaatsen willen checken zijn van harte welkom in het stadion en worden ontvangen met koffie of thee. Medewerkers van FC Groningen zijn aanstaande zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden en de bestelling van de seizoenkaart direct in orde te maken.

CAMBUUR-20

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven