string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

‘Zaterdag Junior Club Dag’.

Dinsdag 10 mei 2016 om 15:16

In de 578ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland onder meer terug op het bereiken van de play-offs, kijkt hij vooruit naar het tweeluik met Heracles Almelo en kondigt hij het programma aan van de Junior Club Dag.

“We hebben afgelopen zondag op eigen kracht deelname aan de play-offs om een Europees ticket bereikt. Door de 2-1 zege op Heracles Almelo en het verlies van PEC Zwolle stegen we zelfs nog een plek op de ranglijst en eindigen we op een verdienstelijke zevende plaats op de eindranglijst van de competitie. Spelers en staf verdienen voor deze prestatie een dik compliment, want ze zijn erin geslaagd ondanks een heel lastige fase in de tweede seizoenshelft het tij te doen keren en sterk te finishen.”
Winnen
“Maar zoals onze trainer Erwin van de Looi direct na afloop zondag al zei; de competitie is geëindigd, maar tegelijkertijd begint het nu ook weer. Immers: we willen niet alleen deelnemen aan de play-offs, maar deze ook winnen! Het kan ons voor het derde jaar op rij een Europees ticket opleveren en dat zou een prestatie van formaat zijn.”
“Zover is het nog lang niet. We dienen hiervoor in de halve finale over twee wedstrijden eerst af te rekenen met Heracles Almelo. De thuiswedstrijd is komende donderdag en begint om 18.30 uur. Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart vrije toegang bij dit duel in Euroborg, evenals onze 5-jaarkaarthouders. Het is één van de vele voordelen, die seizoenkaart- en 5-jaarkaarthouders hebben.”
Vrije kaartverkoop
“Vanaf vandaag (dinsdag – red.) is de vrije kaartverkoop voor het play-offduel met Heracles Almelo gestart. Voor alle drie de publiekstribunes in Euroborg is de prijs voor een toegangskaart bij deze halve finale 15 euro per stuk. Zondagmiddag om 12.30 uur spelen we de return in het Polman Stadion van Almelo.”
Dubbel
“Gisteravond (maandag – red.) was een avond met dubbele gevoelens. Onze Beloften slaagden er in Arnhem niet in om zich op eigen kracht te kwalificeren voor de nieuw te vormen Tweede Divisie in de voetbalpiramide van de KNVB, die komend seizoen van kracht wordt. Jong FC Groningen verloor met 2-1 van Jong Vitesse en is nu voor de instroom in de Tweede Divisie afhankelijk geworden van een wedstrijd tussen de B1-junioren van Brabant United tegen Almere City FC, komende zaterdagmiddag. Dit heeft te maken met een complex rekenmodel, waarbij – naast de Beloften-competitie – ook de resultaten van de A- en B-junioren meetellen. Een nadere uitleg en toelichting is te vinden via onderstaande link.”
Benefietavond
“De uitslag van Jong FC Groningen was een sportieve domper, maar op maatschappelijk vlak was het een prachtige avond. De benefietavond voor Stichting Opkikker heeft namelijk een bruto-opbrengst van 100.100 euro opgeleverd. Het was voor de zesde keer dat de exclusieve avond in Autoborg van sponsorrelatie Noordlease werd georganiseerd. Na vijf opeenvolgende edities, waarbij Make-A-Wish Nederland centraal stond, stond de benefietavond dit jaar voor het eerst in het teken van de nieuwe maatschappelijk partner Stichting Opkikker. We kunnen spreken van een zeer geslaagde avond.”
Junior Club Dag
“Zaterdagmiddag is het grootste jaarlijkse evenement van de FC Groningen Junior Club: de Junior Club Dag. De middag wordt tussen 13.30 uur en 17.00 uur gehouden in Indoor Soccer Centre, aan de Ulgersmaweg in Groningen. Er zijn diverse voetbalattracties, mascotte Groby is vanzelfsprekend present, er is een show van een Freestyle voetballer en een verloting van allerlei FC Groningen-artikelen, waaronder een gesigneerd en gedragen wedstrijdshirt van Oussama Idrissi. Het mooiste van dit alles; de toegang tot het evenement is gratis en je hoeft natuurlijk niet alleen te komen. Junior Club leden mogen inclusief de ouders maximaal vier introducees meenemen. Aanmelden voor de  Junior Club Dag kan middels onderstaande link.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen