string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Woensdag ruildag, zaterdag stoeltjesdag.

Dinsdag 21 juni 2022 om 17:42

FC Groningen organiseert vandaag (woensdag 22 juni) de ruildag. Supporters die in de afgelopen periode hun seizoenkaart hebben verlengd of een kaart voor het huidige voetbalseizoen 2022/2023 hebben gekocht, maar willen kijken of er een andere plaats in Euroborg beschikbaar is, zijn vanaf 09.00 uur tot 16.30 uur welkom in het stadion. Ook telefonisch of per e-mail kunnen verzoeken tot ruilen worden ingediend.

MicrosoftTeams-image

De ruildag op woensdag 22 juni is bedoeld voor supporters die hun seizoenkaart wel al hebben verlengd of aangeschaft, maar toch nog graag willen kijken of er een andere gewenste plaats in het stadion beschikbaar is. Deze supporters krijgen het eerste recht om een beschikbare vrije plek uit te kiezen. De reserveringsperiode voor seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen is afgelopen week verlopen en de vrije verkoop is momenteel stilgelegd.
 
De vrije verkoop ligt stil tot zaterdag 25 juni 10.00 uur. Vanaf dat moment is het stadion tot 14.00 uur geopend voor de inmiddels traditionele ‘stoeltjesdag’ in Euroborg, waarbij supporters een vrije plek in het stadion kunnen komen uitzoeken. Tegelijkertijd wordt ook de online seizoenkaartverkoop weer opgestart, het is dus niet noodzakelijk om naar het stadion te komen.

CAMBUUR-20

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’