string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Woensdag FC Groningen G-voetbaltoernooi in Stadspark.

Dinsdag 09 april 2024 om 13:00

Stichting FC Groningen in de Maatschappij organiseert aanstaande woensdag – 10 april – het FC Groningen G-Voetbaltoernooi. Het FC Groningen G-Voetbaltoernooi is een evenement van Stichting FC Groningen in de Maatschappij met de langste traditie. De eerste editie van dit voetbaltoernooi voor spelers met een beperking werd al in 2003 in het toenmalige Stadion Oosterpark georganiseerd. Aftrap op de sportvelden van Velocitas 1897 is om 15.00 uur. Publiek is van harte welkom.

Er wordt aanstaande woensdag door 10 teams gestreden om de grote bokaal, maar uiteraard staat het eendaagse evenement vooral in het teken van plezier maken. Het deelnemersveld is ook deze editie wederom van topkwaliteit. Wat te denken van de strijders van HS’88, voormalig winnaars van SJS, de balvirtuozen van Asser Boys of de sterspelers van VV ONR.

Ook de talenten van VV Gorecht, de doorzetters van Drenthina en de dribbelaars van SV Marum schitteren op het toernooi. Uiteraard komen teams van Kids United en Cosis net als eerdere edities ook in actie. Die laatste verdedigt de titel. Nieuw is Team Maatschappij, bestaande uit partners, vrienden en betrokkenen vanuit Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

Het wordt een fantastische voetbalmiddag vol strijd, passie en prachtige voetbalacties. Er wordt gespeeld in twee poules waarna de eerste twee van elke poule een kruisfinale speelt. Uiteindelijk beslist de grote finale aan het einde van de middag wie zich de winnaar van het FC Groningen G-Voetbaltoernooi 2024 mag noemen.

Het strijdtoneel is deze woensdagmiddag 10 april het Stadspark in Groningen. Velocitas heeft het sportpark ter beschikking gesteld voor een heerlijke voetbalmiddag. Bij voorbaat wil organisator Stichting FC Groningen in de Maatschappij een dankwoord uitspreken richting partner Univé, supporter van het FC Groningen G-toernooi. Verdere dank gaat uit naar de scheidsrechters, studenten van het Alfa College, de vrijwilligers van de EHBO en ook de eerste selectie van FC Groningen.

Alle 10 deelnemende teams zullen worden begeleid door een speler of staflid van FC Groningen. Hoewel de ploeg van hoofdtrainer Dick Lukkien vol zit in de zinderende slotfase van de competitie, maakt de eerste selectie graag tijd vrij voor een belangrijk evenement als het FC Groningen G-Voetbaltoernooi. Kom de deelnemers van het FC Groningen G-Voetbaltoernooi woensdag vanaf 15.00 uur aanmoedigen op het voetbalveld van Velocitas 1897.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

3 weken geleden

Nieuwe selectie FC Groningen onder-12 komt bijeen in Euroborg

1 maand geleden

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi