string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Witte Leeuwen betreden Groene Kathedraal.

Donderdag 07 december 2023 om 13:30

FC Groningen speelt morgenavond, vrijdag 8 december, opnieuw een thuiswedstrijd. Om 20.00 uur trapt de Trots van het Noorden in de eigen Euroborg af tegen Telstar. Een duel waarbij de Witte Leeuwen de Groene Kathedraal betreden. Voor deze competitiewedstrijd in speelronde 18 van de Keuken Kampioen Divisie zijn nog kaarten beschikbaar.

Hoofdtrainer Dick Lukkien kan in het thuisduel met Telstar niet beschikken over de geblesseerd geraakten aanvallers Kristian Lien en Noam Emeran. Spits Kevin van Veen verblijft nog steeds bij zijn hoogzwangere vriendin in Schotland in afwachting van de geboorte van hun dochter. “Daarnaast hebben we een aantal spelers in de selectie, die de afgelopen week ziek was. We gaan later vandaag, of anders morgen op de wedstrijddag beslissen wie er wel en wie er niet volledig inzetbaar zijn,” laat de hoofdtrainer van FC Groningen weten.

Met drie overwinningen op rij en een ongeslagen status in de maand november heeft Lukkien weinig aanleiding veel te veranderen aan zijn basiselftal. Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Telstar in Euroborg zijn te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl/

Speler van het Jaar
Ook dit seizoen kiezen de supporters weer de Speler van het Jaar door bij elke wedstrijd een stem uit te brengen op de Koning van de Wedstrijd. Iedereen kan vrijdag stemmen op zijn of haar favoriete speler in het thuisduel met Telstar. Breng via deze link je stem uit op de Koning van de Wedstrijd: https://www.fcgroningen.nl/koning  

Scheidsrechter
FC Groningen – Telstar staat vrijdagavond vanaf 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan. Bekijk via onderstaande videoplayer de gehele voorbeschouwing van hoofdtrainer Dick Lukkien, waarin hij onder meer terugblikt op de verdiende thuiszege op VVV-Venlo, vertelt over hoe de selectie er voor staat en hij zijn licht laat schijnen op de tegenstander van vrijdagavond uit Velsen-Zuid.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

03:04
4 dagen geleden

Lukkien: ‘Spelen op dat wonder’

1 week geleden

Lukkien: ‘Stabiele lijn doortrekken’