string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Wijziging 'Mijn FC Groningen'-omgeving.

Donderdag 25 maart 2021 om 10:48

FC Groningen gaat werken met een nieuw ticketing-systeem. Hierdoor wijzigt onder meer de Mijn FC Groningen-omgeving. Supporters hebben van de club informatie ontvangen over het account, welke verbeteringen en voordelen dit heeft voor supporters en welke acties daarbij ondernomen dienen te worden.

De berichtgeving die de supporters over dit onderwerp hebben ontvangen, is inderdaad afkomstig van FC Groningen. Bij de supportersbalie zijn vragen binnengekomen van mensen, die twijfelden aan de betrouwbaarheid van de informatie die ze hebben ontvangen. Vandaar de bevestiging dat de informatie inderdaad afkomstig is van FC Groningen en deze toelichting hierop.

We voeren vanaf heden een wijziging door met betrekking tot het inloggen in de ‘Mijn FC Groningen’-omgeving. Dit om het gebruiksgemak voor jou als supporter te verbeteren. Hierdoor dien je je wel opnieuw te registreren. Een eenmalige handeling zodat je vanaf vandaag slechts één FC Groningen-account hebt om alle FC-gerelateerde zaken te regelen.

Waarom?
Tot nu toe had je voor verschillende inlog-omgevingen van FC Groningen verschillende accounts nodig. Met een overkoepelend account brengen we dit nu terug naar één inlog, waarmee je in de toekomst al jouw FC Groningen-zaken regelt! Gemakkelijker, sneller en gebruiksvriendelijker.

Mijn FC Groningen
We vragen je om opnieuw te registreren en hierna eenmalig je ticketshop- en betaalkaartaccount te koppelen. Heb je al een account? Ook dan dien je je opnieuw te registreren.

Let op! Om binnenkort je seizoenkaart te verlengen of aan te schaffen willen we je vragen om het stappenplan dat in je post staat beschreven direct door te lopen en af te ronden. Zonder gekoppeld account kun je geen seizoenkaart aanschaffen of verlengen.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’