string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Wie verdient een exclusief FC Groningen Kerstdiner?

Maandag 28 november 2022 om 16:30

Het is bijna december en dus komen ook de Kerstdagen er weer aan. FC Groningen organiseert een groots kerstdiner in Euroborg. Samen met foodpartner Vermaat Groep worden 100 kerstdiners weggegeven. Wie verdient een FC Groningen Kerstdiner? Geef hem of haar nu op en wellicht wordt diegene verrast met een overheerlijk driegangen diner op dinsdag 13 december. 

De decemberperiode is bij uitstek een periode waarin velen het kalenderjaar overdenken. Sommige supporters kunnen terugkijken op een mooi jaar met veel privégeluk, anderen hebben wellicht uitdagingen moeten overwinnen of bevinden zich momenteel in een zware periode.
 
FC Groningen organiseert op dinsdag 13 december samen met foodpartner Vermaat Groep een driegangen FC Groningen kerstdiner. Gratis en exclusief voor 100 genodigden. Voor wie is het FC Groningen Kerstdiner een afsluiting van een fantastisch jaar, of wie kan dit diner juist gebruiken als opsteker voor 2023? Of wil jij iemand extra in het zonnetje zetten omdat deze persoon altijd voor anderen klaar staat? Meld hem of haar dan voor maandag 5 december 12.00 uur aan.
 
Geef je medesupporter op via onderstaande link en wellicht wordt diegene verrast met een overheerlijk diner in Stadion Euroborg. Supporters kunnen iemand aandragen die ze, om wat voor reden dan ook, een heerlijk Kerstdiner gunnen. https://www.fcgroningen.nl/kerstdiner
Klik hier om iemand aan te melden

kerstdiner-landscape

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen