string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu.

Vrijdag 01 maart 2024 om 16:00

Er zijn vier doelpunten geselecteerd die kans maken op de titel โ€˜Scapino Goal van de Maandโ€™ februari. Iedere maand zoekt de FC samen met partner Scapino naar het mooiste of meest memorabele doelpunt gemaakt in de afgelopen maand. Er worden meerdere doelpunten geselecteerd waarna supporters uiteindelijk beslissen welk doelpunt de verkiezing wint en welke speler de felbegeerde bokaal ontvangt.

Doelpunten die worden gemaakt in wedstrijden van het eerste elftal en de Opleiding van FC Groningen – jongens en meiden – dingen mee naar de eretitel. FC Groningen selecteert de doelpunten die kans maken. Supporters hebben voor de uitverkiezing van de Scapino Goal van de Maand februari tot en met maandag 4 maart 23.59 uur de tijd om te stemmen op hun favoriet. Door te stemmen op de Scapino Goal van de Maand maak je kans op mooie prijzen. Stem hier!

Voor de maand februari kunnen supporters kiezen uit:

  1. Marvin Peersman (FC Groningen – Fortuna Sittard)
  2. Luciano Valente (FC Groningen – TOP Oss)
  3. Laros Duarte (FC Eindhoven – FC Groningen)
  4. David van der Werff (HHC – FC Groningen onder-21)

De winnaar van de Scapino Goal van de Maand februari wordt daags na de sluiting van de verkiezing bekend gemaakt via de communicatiekanalen van de club. Peersman, Valente, Duarte of Van der Werff ontvangt een bokaal ter beschikking gesteld door Scapino. De prijswinnaar onder de supporters die hebben gestemd ontvangt per e-mail bericht.

Gerelateerd nieuws.

2 uur geleden

โ€˜Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende manโ€™

05:38
20 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman

02:14
1 week geleden

FC Groningen pakt de draad op in Venlo