string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Wensink Mercedes-Benz nieuwe mobiliteitspartner FC Groningen.

Woensdag 09 juli 2014 om 15:14

Wensink Mercedes-Benz is de komende vier jaar de nieuwe mobiliteitspartner van FC Groningen. Beide partijen tekenden op woensdag 9 juli het sponsorcontract in stadion Euroborg.

In totaal levert Wensink Mercedes-Benz 35 personenauto’s aan de spelers en technische staf van FC Groningen. Het sponsorcontract met de looptijd van vier jaar kent een optie op nog eens twee jaar. Beide partijen zetten in op een brede vorm van samenwerking. Het logo van Wensink Mercedes-Benz zal de komende jaren onder meer te zien zijn op de perswanden in Euroborg en op de LED-borden langs het veld in het stadion.
A-merk
Gert van Kooy, Commercieel directeur Personenwagens bij Wensink zegt over de samenwerking: “FC Groningen is een A-merk en diep geworteld in het noorden van het land. Omdat dit een gebied is waar wij ons als Wensink Mercedes-Benz actief op richten, is de mobiliteitssamenwerking en sponsoring een mooi uithangbord naar de regio toe.”
Actief en betrokken
Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen spreekt van een interessante partner. “Wensink Mercedes-Benz staat bekend als een actieve en betrokken sponsorrelatie. Met deze samenwerking weet FC Groningen weer een groot en internationaal zeer bekend merk aan zich te binden, met tevens een lokale binding via Wensink. Daarnaast helpt de zeer interessante overeenkomst ons om op commercieel gebied weer een stap vooruit te maken en dat is belangrijk voor de armslag van de club.”
Prominente voetbalclub
Na voetbalclubs als PSV en Ajax in het zuiden en westen en  PEC Zwolle in het oosten, wordt nu ook een prominente Eredivisieclub in het noorden van het land door Mercedes-Benz vertegenwoordigd.
Foto’s: Raymond van Olphen

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’