string(9) "claudebot"

Weer horeca-mogelijkheden in het stadion.

Vrijdag 04 juni 2021 om 14:00

Vanaf zaterdag 5 juni mag FC Groningen Horeca weer gasten ontvangen in het stadion. Bijeenkomsten zoals vergaderingen, congressen zijn – met de huidige coronarichtlijnen in acht nemend – weer toegestaan. Benieuwd naar de mogelijkheden die FC Groningen Horeca kan bieden? Neem dan contact op met FC Groningen Horeca. Bel 050 - 587 87 97 of mail naar horeca@fcgroningen.nl

Hoewel er weer versoepelingen plaatsvinden, dient een bezoek aan de horeca nog wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo is een vaste zitplaats verplicht en is zitten aan de bar niet toegestaan.
 
Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen. Zowel binnen als buiten dient wel 1,5 meter onderlinge afstand van elkaar te worden gehouden. Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is evenmin toegestaan. Een reservering, een gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht.

horeca weer open

FC Groningen Horeca-manager Jepko van Roon kijkt er enorm naar uit weer gasten te kunnen ontvangen in het stadion. “Ons stadion is een prachtige locatie waar in verschillende ruimtes diverse bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. We hebben er lang op moeten wachten en staan te trappelen om onze gasten weer te mogen begroeten.”
 
Ook supporters en sponsorrelaties hebben het stadion gemist. Zo was het Vaderdagarrangement van FC Groningen Horeca binnen een dag volgeboekt. “Vrijwel alle ruimtes hebben uitzicht op het veld van FC Groningen, dat maakt onze locatie uniek en in ons stadion hebben wij voor een ieder een geschikte en mooi passende ruimte, voor welke gelegenheid dan ook. Wij willen onze gasten sowieso hartelijk danken voor het geduld dat ze moesten hebben en wij zijn op en top gemotiveerd en zitten vol energie om dat te doen waarin wij heel goed zijn: onze gasten een heerlijk uitje bezorgen op een unieke locatie!”
 
Interesse? Bel 050 – 587 87 97 of mail naar
Vooraf reserveren is verplicht en gaat via Dit geldt ook voor skyboxhouders die gebruik willen maken van de faciliteiten in hun skybox. Uw reservering is definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

horeca weer open1

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’