string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Wedstrijdwijziging: Thuisduel met Jong Utrecht naar vrijdag 22 december.

Vrijdag 17 november 2023 om 12:00

De laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2023 tegen Jong FC Utrecht is een dag naar voren verplaatst. Het duel in Euroborg wordt nu gespeeld op vrijdag 22 december, aftrap 20.00 uur. Na deze wedstrijd gaat de winterstop in.

FC Groningen heeft een verzoek van de KNVB ingewilligd om het laatste thuisduel van het kalenderjaar 2023 een dag te vervroegen. Aftrap in Euroborg is hierdoor verplaatst naar vrijdag 22 december, 20.00 uur. Kaarten voor het duel zijn momenteel nog in de voorverkoop, hetgeen betekent dat seizoenkaart- en clubcardhouders maximaal twee tickets kunnen (bij)kopen. Woensdag 29 november 09.00 uur start de vrije verkoop.

Voor de overige thuiswedstrijden tot aan de winterstop geldt al wel vrije verkoop. Dit betreft de thuiswedstrijden van vrijdag 24 november tegen FC Eindhoven, vrijdag 1 december tegen VVV-Venlo en vrijdag 8 december tegen Telstar. Alle duels worden afgetrapt om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Fans van de tegenstander kunnen alleen een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg. Mensen die toch een ticket kopen voor één van de thuisvakken lopen het risico dat deze wordt geblokkeerd.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 weken geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024