string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

‘Vrije verkoop Europese thuiswedstrijd start donderdag’.

Dinsdag 01 juli 2014 om 14:58

In de 485ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de eerste oefenduels van het nieuwe seizoen, meldt hij de start van de vrije verkoop voor onze eerste Europese thuiswedstrijd, waarbij Nick van der Velden en Jarchinio Antonia hoogstpersoonlijk de kaarten zullen overhandigen.

“De kop van het nieuwe seizoen is er af. Na een eerste week trainen werden afgelopen weekeinde de eerste oefenwedstrijden van dit nieuwe seizoen gespeeld. Het doelbewust sparren in ons verzorgingsgebied, slaat ook dit jaar weer goed aan bij onze achterban. Met name bij de seizoenouverture in Roodeschool bij het duel met het combinatieteam van RWE Eemsmond was de publieke belangstelling afgelopen vrijdag groot. De tour door ons verzorgingsgebied wordt zaterdagmiddag voortgezet als we om 15.00 uur in Norg aftrappen tegen BV Cloppenburg.”
Levering shirts
“De nieuwe kledinglijn van Masita is populair en een groot succes onder onze achterban. Begin mei is er een eerste deellevering geweest om het nieuwe thuistenue te kunnen presenteren. Wegens de grote vraag naar de tenues, zijn de senior-maten van het thuisshirt nu al uitverkocht. Kledingleverancier Masita heeft ons laten weten dat de levering van alle tenues een week vertraging heeft opgelopen. De verwachting is – indien er geen verdere vertragingen zijn – dat zowel het nieuwe thuis- als uittenue vanaf donderdag 10 juli in de FanCorner verkrijgbaar zullen zijn. Zodra de levering binnen is, zullen we dit uiteraard via onze officiële kanalen communiceren.”
Europese wedstrijden
“Donderdagavond zal onze technische staf in de personen van Beloftencoach Paul Raveneau en teammanager Bas Roorda voor de eerste keer onze mogelijke tegenstanders in de Europa League aan het werk zien. Aberdeen neemt het dan in eigen huis op tegen Daugava Riga. Een week later zullen hoofdtrainer Erwin van de Looi en diens eerste assistent Dick Lukkien in Letland de return bijwonen en daarna weten we definitief welke ploeg wij op donderdag 17 en 24 juli Europees gaan treffen.”
“De kaartverkoop voor de return op donderdag 24 juli om 19.30 uur in Euroborg is in volle gang. Hoewel we te maken hebben met de zomervakantie is de belangstelling onder onze seizoenkaarthouders voor onze eerste Europese wedstrijd in zeven jaar goed. Tot en met morgen (woensdag – red.) kunnen seizoenkaarthouders voor 12 euro hun eigen plek reserveren. Vanaf donderdag start de vrije verkoop van alle resterende kaarten en dan is de prijs 18 euro per stuk.”
Nieuwe personeelsleden
“Komend weekeinde begint de grote uittocht van de eerste zomervakanties. Op de wegen naar met name Zuid-Europa wordt het dan zo druk, dat er traditioneel gesproken wordt van ‘Zwarte zaterdag’. De start van de vrije verkoop voor onze Europese wedstrijd hebben wij met een verwijzing naar die uitstroom omgedoopt tot ‘Groene donderdag’, waarbij wij hopen op een grote instroom richting Euroborg op 24 juli.”
“Speciaal om die reden heeft een traditioneel populair en bekend verkooppunt van FC Groningen, Primera Minke aan de Nieuwe Ebbingestraat, donderdagmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur twee extra nieuwe personeelsleden. Nick van der Velden en Jarchinio Antonia zullen namelijk in de winkel assisteren bij de kaartverkoop. Dus supporters, die nog voor hun vakantie een Europees ticket willen kopen, kunnen bij deze twee selectiespelers een kaart aanschaffen.”
Verloten
“Bovendien zullen wij morgen (woensdag – red.) onder alle seizoenkaarthouders, die hun eigen plaats reeds hebben teruggekocht, zeven keer twee plaatsen op de hoofdtribune verloten met rond de wedstrijd toegang tot de Essent Lounge. En donderdag gaan we zeven uur lang elk uur twee stoelen van supporters, die hun kaart in de FanCorner komen kopen, upgraden naar de hoofdtribune. Ook hierbij geldt op donderdag 24 juli toegang tot de Essent Lounge.”
FC Groningen Voetbalkamp
“Komende maandag, 7 juli, gaat het vijfde FC Groningen Voetbalkamp van start. Traditiegetrouw vindt dit evenement plaats op de velden van vv Gomos in Norg. Nieuw dit jaar is dat de deelnemers vooraf konden kiezen uit een kamp met of zonder overnachting. Tijdens de week, die bol staat van de voetbalactiviteiten, traint de eerste selectie van FC Groningen ook een dagdeel mee met de deelnemers. Voor dit bijzondere en unieke voetbalkamp zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven hiervoor kan via onderstaande link.”
Loting KNVB bekertoernooi
“Met de mededeling dat donderdagmiddag in Zeist wordt geloot voor de eerste en tweede ronde van het KNVB bekertoernooi besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’