string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrije verkoop bekerduel met Spakenburg gestart.

Woensdag 30 november 2022 om 12:01

FC Groningen speelt op donderdag 12 januari in het TOTO KNVB Bekertoernooi thuis tegen SV Spakenburg. De eerste officiële wedstrijd van 2023. De vrije verkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop voor € 10,-. Seizoenkaarthouders kunnen via een speciale link een ticket aanschaffen voor het gereduceerde tarief van € 5,-. Vijfjaarkaarthouders kunnen kosteloos een ticket claimen. Alleen de onderste ring van Euroborg zal bij deze wedstrijd geopend zijn. 

20221019DORDRECHTGRONINGEN082

Het duel met SV Spakenburg, dat uitkomt in de Tweede Divisie, wordt donderdag 12 januari afgetrapt om 20.00 uur. Bij de club uit het vissersdorp in Groninger Koos Werkman één van de sterkhouders. FC-supporters kunnen een ticket kopen voor het duel via de online ticketbox: https://tickets.fcgroningen.nl
 
Huidige seizoenkaarthouders kunnen tegen gereduceerd tarief een ticket kopen voor de eerste thuiswedstrijd van 2023. Tickets zijn te koop vanaf € 5, -. Tickets zijn te koop via deze speciale link voor seizoenkaarthouders. De seizoenkaart is op 12 januari geen geldig toegangsbewijs, datzelfde geldt voor het pasje van vijfjaarkaarthouders.
 
Vijfjaarkaarthouders kunnen kosteloos een ticket claimen. Vijfjaarkaarthouders hebben het recht alle wedstrijden in Euroborg zonder extra kosten te bezoeken en kunnen tot aan de wedstrijd één van de beschikbare plaatsen claimen via de volgende link.  
 
Rest van het Seizoenkaart
De club heeft voor de tweede competitiehelft de ‘Rest van het Seizoenkaart' gelanceerd. Vanaf € 160,- zijn supporters zeker van hun plaats in Euroborg voor alle thuiswedstrijden van de competitie in de tweede helft van het huidige seizoen. De Trots van het Noorden speelt de tweede seizoenshelft nog 10 Eredivisiewedstrijden in Euroborg.

Supporters die kiezen voor een ‘Rest van het Seizoenkaart’ zijn goedkoper uit dan iedere wedstrijd een losse kaart te kopen. Er is plek op alle tribunes, ook op de Tonny van Leeuwen Tribune die tot op heden dit seizoen iedere thuiswedstrijd is uitverkocht. Dit is je kans om zeker te zijn van de komende tien competitiewedstrijden achter het doel van Noordtribune. De ‘Rest van het Seizoenkaart’ is te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl

restseizoen-landscape-speler

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren