string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vrijdag 26 juni Stadionclinic: Ben jij de eerste die weer voetbalt in het stadion?

Dinsdag 16 juni 2020 om 10:11

Altijd al gedroomd van voetballen op het hoofdveld in het Hitachi Capital Mobility Stadion? Dit is jouw kans. FC Groningen Trainen als een Prof biedt op vrijdag 26 juni van 18.00 uur tot 20.00 uur eenmalig een voetbalclinic aan in het stadion. Een unieke belevenis voor kinderen tot en met 10 jaar oud, mis het niet en meld je aan voor het te laat is.

stadionclinic-juno

Het is alweer een hele tijd geleden dat er werd gevoetbald in ons stadion. FC Groningen speelde op 8 maart tegen PSV voor het laatst in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Tot op heden de laatste keer dat er werd gevoetbald op ons hoofdveld. Nu krijg jij de unieke kans om na 8 maart de allereerste te zijn om weer in het stadion te gaan voetballen!
 
FC Groningen Trainen als een Prof organiseert op vrijdag 26 juni een exclusieve trainingsavond op het heilige gras van het Hitachi Capital Mobility Stadion! Voor kinderen tot en met 10 jaar bieden we, onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen, een voetbaltraining aan in het stadion. Tijdens FC Groningen Stadionclinic houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent onder meer dat je thuis moet omkleden en douchen. De trainingssessie is van 18.00 uur tot 20.00 uur.
 
Tijdens deze training zal de nadruk liggen op het ontwikkelen van je voetbalvaardigheden in een unieke omgeving. Je ouders, broertjes, zusjes en familie kunnen ondertussen op de Snack Tribune toekijken en genieten van je voetbalskills in combinatie met een patatje, een eierbal of andere snack. Een ervaring voor het hele gezin om nooit meer te vergeten!
 
Daarnaast komt Groby zowel op de tribune als op het veld een kijkje nemen. Er wordt gewerkt met maximaal 12 deelnemers dus per groep is er beperkt plaats. Lijkt je het cool om op vrijdag 26 juni een keer echt op het hoofdveld van FC Groningen te voetballen? Geef je dan snel op voor deze unieke belevenis!

AANMELDEN VOOR DE STADIONCLINIC 

stadionclinic-juno

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven