string(9) "claudebot"

Voorverkoop voor jubileumfeest tot en met zondag.

Vrijdag 25 februari 2011 om 15:19

Op 16 juni 2011 bestaat FC Groningen precies 40 jaar. Om dit jubileum te vieren worden er diverse activiteiten georganiseerd. Het meest in het oog springende moment waarop aandacht is voor het 40-jarig bestaan, is ongetwijfeld een groot FC Groningen jubileumfeest. Dit spetterende feest wordt gehouden op vrijdag 3 juni in Martiniplaza in Groningen. De verkoop voor seizoenkaarthouders eindigt komende zondag, 3 april.

Tijdens het jubileumfeest wil FC Groningen de supporters, bestuurders, sponsors, spelers en oud-spelers en trainers en alle andere denkbare relaties van de club de mogelijkheid bieden om gezamenlijk een onvergetelijke avond te hebben in Martiniplaza. De topsporthal in Martiniplaza, normaal de thuishaven van basketbalclub GasTerra Flames, wordt voor één avond omgedoopt tot een echte FC Groningen-tempel. Tijdens deze bijzondere avond zijn er tussen 19.30 en 1.00 uur optredens van onder anderen Jannes, Jeroen van der Boom en de Crazy Guitars. Daarnaast  zal er een speciaal muzikaal optreden zijn van een mystery guest.
Kaarten voor deze avond kosten op de dag van het feest aan de kassa bij Martiniplaza 25 euro. Uiteraard biedt FC Groningen seizoenkaarthouders en clubcardhouders een forse korting aan. De prijs per toegangskaart is voor seizoen- en clubcardhouders 15 euro. Op vertoon van de seizoen- of clubcard kunnen maximaal vier kaarten worden aangeschaft voor 15 euro per stuk.
Van maandag 7 maart tot en met zondag 3 april is een exclusieve verkoopperiode, alleen voor seizoen- en clubcardhouders. Vanaf maandag 4 april gaan alle resterende kaarten in de vrije verkoop tegen een voorverkoopprijs van 22,50 euro per stuk. De kaartverkoop loopt via de Fanshop van FC Groningen in Euroborg en de receptie van Martiniplaza. In totaal zijn er 4.500 kaarten beschikbaar voor de hal in Martiniplaza.
Op de avond van het jubileumfeest zal de uitreiking plaatsvinden van het eerste exemplaar van het FC Groningen jubileumboek, dat speciaal ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan op de markt wordt gebracht. Het unieke boek wordt geproduceerd door de specialist in deze branche; uitgeverij De Buitenspelers, dat door onder anderen Matty Verkamman wordt geleid. Hij is een gerespecteerd auteur en mede van zijn hand verschenen eerder jubileumboeken over Feyenoord en FC Utrecht. Het kolossale boekwerk over FC Groningen zal maar liefst meer dan zeshonderd bladzijden tekst met unieke verhalen en prachtige foto’s gaan beslaan.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus