string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Voorverkoop NAC Breda-thuis start dinsdag 10.00 uur.

Maandag 08 juli 2024 om 16:33

FC Groningen trapt over iets meer dan een maand het Eredivisie-seizoen in Euroborg af tegen NAC Breda. Dinsdag 9 juli start om 10.00 uur de voorverkoop van de resterende vrije plekken op de drie publiekstribunes. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen twee tickets (bij)kopen. Vanwege de verwachte grote vraag naar tickets bij zowel thuis- als uitduels heeft FC Groningen besloten de start van de verkoopperiode te splitsen.

Wedstrijden in Euroborg gaan ruim vier weken van tevoren op dinsdag 10.00 uur in de voorverkoop. Seizoen- en clubcardhouders krijgen een week voorrang en kunnen doorgaans (uitzonderingen daargelaten) twee tickets (bij)kopen. Een week na de voorverkoop, start wederom op dinsdag om 10.00 uur – indien het nog niet is uitverkocht – de vrije verkoop. Tickets zijn te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl

Voor uitwedstrijden start de kaartverkoop op woensdagen om 10.00 uur. Net als eerdere seizoenen werkt FC Groningen met een voorrangsgroep. Deze groep bestaat uit 365 supporters die het afgelopen seizoen (2023/2024) minimaal 8 competitiewedstrijden een kaart hebben gekocht voor het uitvak. Het aantal supporters in de voorrangsgroep is lager dan de capaciteit van de kleinste uitvakken in de Eredivisie waardoor er altijd kaarten overblijven voor supporters die nog niet in de voorrangsgroep zitten. De voorrangsgroep geldt alleen voor competitiewedstrijden. FC Groningen houdt het recht om bij wedstrijden buiten de reguliere Eredivisie af te wijken van de voorrangsregeling.

De voorrangsgroep krijgt ruim twee weken voor aanvang van de wedstrijd vanaf woensdag 10.00 uur de mogelijkheid een ticket te kopen voor het desbetreffende uitduel. Deze voorrangsperiode loopt tot de daaropvolgende dinsdag 23.59 uur. Een dag later start de verkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders. De dinsdag voor de wedstrijd sluit de verkoopperiode om 23.59 uur.

De voorverkoop voor het eerste thuisduel van de competitie met NAC Breda start dinsdagochtend 9 juli om 10.00 uur. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen een kaart (bij)kopen via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Met 15.015 verkochte seizoenkaarten is het aantal tickets in de vrije verkoop schaars. Wanneer de wedstrijd uitverkocht raakt hebben seizoenkaarthouders die op vrijdag 9 augustus verhinderd zijn en niet naar de wedstrijd tegen NAC Breda kunnen de mogelijkheid om hun plek aan te bieden via de Kaartenmarkt.

De Kaartenmarkt gaat dit seizoen open op verschillende publiekstribunes. Wanneer de plek daadwerkelijk wordt verkocht, ontvangt de seizoenkaarthouder 1/17 deel van de prijs van de seizoenkaart (uiterlijk vijftien werkdagen na het duel) terug op de rekening. De kaartenmarkt is te bereiken via https://tickets.fcgroningen.nl en de enige legale wijze om plekken te koop aan te bieden.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Dinsdag start vrije verkoop NAC-thuis, zaterdag oefenduel in Rolde

6 dagen geleden

Groen-wit en rood-wit verenigen zich in Leek

2 weken geleden

Kaartverkoop oefenduels in Leek en Rolde start woensdag 10.00 uur