Voorbeschouwing oefenduel Werder Bremen

27 augustus 2020

FC Groningen vertrekt vandaag (donderdag 27 augustus) naar Duitsland waar de Trots van het Noorden aanstaande zaterdag (29 augustus) in Lohne een oefenwedstrijd speelt tegen Bundesligaclub Werder Bremen.

20200822AlmereCityGroningen076

De selectie van trainer Danny Buijs werkt morgen in aanloop naar de krachtmeting met Werder Bremen nog een training af op Duitse bodem. De aftrap van het oefenduel is zaterdagmiddag om 15.00 uur en wordt uitgezonden via het YouTube-kanaal van FC Groningen TV. 

Selectie
Buijs vertrekt met een selectie van zeventien spelers naar Duitsland. Keeper Jan de Boer, Görkem Can, Ahmed El Messaoudi, Patrick Joosten, Arjen Robben en Nicklas Strunck stappen later vandaag niet in de bus en werken op Sportpark Corpus den Hoorn een eigen programma af. Vanuit FC Groningen onder-21 sluit Remco Balk aan bij de selectie voor het treffen met Werder Bremen.
 
Vanwege de geldende coronaprotocollen is het niet toegestaan voor FC-supporters om uitwedstrijden van de Trots van het Noorden te bezoeken. Alle verrichtingen van de eerste selectie in Duitsland zijn te volgen via de officiële communicatiekanalen van de club. Naast de berichtgeving op deze website en posts op social media, is de wedstrijd tegen Werder Bremen zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur live te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV.
 
Arminia Bielefeld
FC Groningen sluit volgende week de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 af met een oefenwedstrijd tegen een andere Duitse Bundesligaclub. Arminia Bielefeld, afgelopen seizoen overtuigend kampioen in de 2. Bundesliga, komt zondag 6 september op bezoek in het Hitachi Capital Mobility Stadion.
 
De kaartverkoop voor dat duel, waarvan de aftrap die zondag 6 september om 14.30 uur is, verloopt in categorieën en is inmiddels gestart. Een week later begint de FC aan het nieuwe Eredivisie-seizoen met een thuiswedstrijd tegen PSV. De aftrap op zondag 13 september is om 16.45 uur.

Laatste nieuws