string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Voor altijd verbonden!

Vrijdag 25 maart 2022 om 15:17

Het is wederom een bizar seizoen dat haar climax nadert. Begonnen met de viering van onze 50ste verjaardag, gevolgd door volle uitvakken, sfeervolle thuiswedstrijden, wereldgoals en toen heel lang stilte. Weer werd de ziel bruut uit het stadion gerukt en bleven de stoelen leeg. Een tegenslag, zoals er meerdere volgden. De steun van onze supporters is altijd voelbaar geweest. Een trouwe achterban, en wat de supporters voor de club betekenen is onbeschrijflijk. Supporters en club, samen FC Groningen. Voor altijd verbonden! 

Noordelingen. Ze staan er voor elkaar als het nodig is en komen samen strijden. Dat zit in ons DNA. Samen werd 350 jaar geleden Bommen Berend verdreven uit Groningen en daarmee feitelijk Nederland gered. Al jaren houdt Groningen Nederland warm door het gas uit onze bodem. Als we er moeten staan, staan we er. Schouder aan schouder. Op het slagveld, op de tribunes. Boeren, studenten, medici, bouwvakkers. Dit is Groningen, dit is FC Groningen. Voor altijd verbonden.
 
Zonder de garantie op een normaal seizoen kochten liefst 11.300 supporters een seizoenkaart. Echte clubliefde. Zowel sportief als maatschappelijk is er dit seizoen nog zoveel om voor te strijden en daarna gaat dit bijzondere jubileumjaar de geschiedenisboeken in.
 
FC Groningen kijkt ontzettend uit naar een seizoen zonder gedoe, naar ouderwets Euroborg bezoeken. Naar volle stadions met een geweldige sfeer. Bier drinken, zeiken op de club, op de scheidsrechter, op de gemiste kans. Vloeken van de spanning. Of genieten met het gezin, foto's maken van het stadion en sfeeracties en na afloop richting de boarding voor een highfive van een van je helden. Op naar een mooi nieuw seizoen 2022/2023 met vooral; samen juichen, doelpunten zien en overwinningen vieren.
 
Het is tot en met woensdag 15 juni voor huidige seizoenkaarthouders mogelijk om hun seizoenkaart te verlengen. Tot die tijd worden de prijzen niet verhoogd, want hoewel alles in de wereld duurder wordt, kan FC Groningen de support van dit seizoen onmogelijk beantwoorden met een prijsverhoging.
 
Samen hebben we vijftig jaar clubhistorie achter ons, samen streden we 350 jaar geleden al voor Groningen. En samen strijden we verder, naar nieuwe hoogtepunten, heroïsche daden op en naast het veld. Strijd je met ons mee? Verleng dan je seizoenkaart. Wij zijn noordelingen. Voor altijd verbonden!
Verleng hier je seizoenkaart!

voor altijd verbonden

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga