string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volop zakelijke verbindingen in eerste maanden 2022.

Zaterdag 12 maart 2022 om 16:31

Ook in de door de coronapandemie nog deels onrustige eerste maanden van 2022, werden er tal van zakelijke verbindingen tussen businessclubleden en sponsoren gerealiseerd. Veel leden hebben reeds een langdurige, wederkerige relatie met elkaar, een relatie die daarbij wordt versterkt door de actieve aanwezigheid bij én het lidmaatschap van zakelijk FC!

MicrosoftTeams-image (1)

De accountmanagers van de club besteden niet alleen tijdens thuiswedstrijden en businessclubactiviteiten, maar juist ook tijdens hun reguliere relatiebeheer en onderhoud, bewust veel tijd aan het proactief verbinden van leden. Ook netwerkverbinder Koen Janssen – begonnen in de eerste week van dit kalenderjaar – is scherp op samenwerking- en handelskansen voor zakelijke relaties van de FC. Zo werden er de afgelopen maanden weer diverse verbindingen tussen leden onderling gerealiseerd. Uiteraard zagen we ook weer tal van natuurlijke ontwikkelingen bij én tussen de diverse aangesloten bedrijven.
 
Samenwerkingen
Maatschap Rijzebol van pluimveehouder Nils Rijzebol uit Spijk, legde aangaande nieuwe beveiligingsmethodieken voor zijn bedrijf contact met Young Security uit Leeuwarden. Het bedrijf van Henk Rensenbrink en zijn enthousiaste accountmanager Bianca Mess, heeft inmiddels ook een goede samenwerking opgebouwd met Preventief, de beveiligingsorganisatie van businessclublid Jaap Kruizenga. We hoorden verder dat Meceda, het online marketingbureau van Erik Davids, de nieuwe huisstijl, inclusief website en diverse online middelen en seo-support voor Bergman Legal Services mag realiseren en dat Flynth op het gebied van salarisadministratie van alles gaat betekenen voor Börchers Schilder- en Restauratiewerken. Goede berichten!
 
Door de coronapandemie veranderde er plots veel bij Marcel Dijkema’s Steamteq. De club kon door goed te luisteren echter interessante verbindingen voor hem leggen aangaande mogelijk nieuwe huurders voor in zijn Blue Evolution Experience Centre in Groningen. Ook werd er voor Dijkema een waardevol lijntje uitgegooid naar een regionaal reinigingsbedrijf voor mogelijke wederverkoop van zijn stoomclean-apparatuur.
 
FC Groningen Talent Group-leden Vintage Masters en Support your socials zijn recentelijk samen een nieuwe onderneming gestart; ‘We Build Startups’. Met hun eigen ervaring in het opbouwen van bedrijven gaan zij ondernemers ondersteunen die zelf geen tijd hebben om ideeën te verwezenlijken of simpelweg de ervaring of het netwerk niet hebben om dit te doen.
 
Reguliere zaken
De handel tussen businessclubleden loopt sowieso zichtbaar goed. Zo was er onlangs een mooi businessclub een-twee-drietje te noteren. Ter Wolde Renault leverde namelijk een hagelnieuwe Renault Traffic af bij BPZ ‘de deurenspecialist’ uit Assen, waarbij de wagen beletterd werd door Martini Reclamemakers van Henk van der Laan. Nou was Henks bedrijf recentelijk vaker in het netwerknieuws, want we zagen hem onder meer de nieuwste bestelwagen van Groningse Panden beletteren.
 
Verder zagen we Smeding Gassen onlangs eveneens terecht trots de aankoop van twee nieuwe Scania-trekkers presenteren. Met deze wagens kan Smeding haar klanten nog beter voorzien van industriële gassen en propaan en is een snelle, betrouwbare en veilige levering weer gegarandeerd. Ook Wim Dijkstra van Vitesse Textielreinigers denkt regelmatig aan andere businessclubleden en bekenden uit de regio Appingedam. Zo schafte hij twee nieuwe HP Laserjets aan bij B2B Tonerinktshop van Chris Roode. Beide bedrijven zijn al vele jaren betrokken bij onze FC!
 
 
Verhuizing
Het bedrijf BrandMore van Jan Pier Tilma, onlangs verhuisd naar de Bornholmstraat 80, is op diverse manieren actief binnen de FC Groningen Business Club. Zo staat hij niet alleen open voor nieuwe klanten, hij is altijd op zoek naar interessante nieuwe promotieartikelen, toeleveranciers en bedrukkingspartners. Zo bezocht hij inmiddels onder andere Wout Bouwman van The Northlife Brands en Casual Cases; een bedrijf actief in tablet-, smartphone- en laptop cases.
 
Tijdens de Mediadag trof Tilma tevens Jasper Valentijn van Peakz Padel Groningen. Een nadere kennismaking volgde snel, de wederbelofte van een padellende Jan-Pier op de Padelbaan moet nog plaatsvinden. Via-via-via konden we BrandMore verder in contact brengen met Gareth & Lucas en dacht ook Bertus Rossing (voormalig eigenaar Buitenkamp Pompenverhuur) proactief mee in de zoektocht naar die ene, juiste medehuurder voor de twee nog beschikbare kantoren.
 
Mind your Business
Begin 2022 zagen we tevens de eerste vooraankondigingen van Alien Oelen-Jurjens en Gerda Boertien van A plus opleidingen aangaande hun event ‘Mind your Business’. Een marketing- en sales event in Ruinen, dat op 10 april met medewerking van Hans Roelfsema van businessclublid Kenneth Smit wordt georganiseerd. Voor businessclubleden en aangesloten BOVC-coaches is er een speciale prijs van 99,- inclusief certificaat. Er zijn nog plekken.
 
Verbinden op Mallorca
Binnenkort verwacht de afdeling commerciële zaken ook op het zonnige eiland Mallorca weer diverse nieuwe verbindingen te leggen. De gezellige reis, mede-georganiseerd door Uniglobe Two Travel van directeur Edwin Merk, staat van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 april op het programma. Tijdens de driedaagse trip staan stad- en strandbezoeken en de wedstrijd Mallorca-Alaves centraal, maar ongetwijfeld zullen er nieuwe vriendschappen en samenwerkingen ontstaan.
 
Businessclubleden kunnen zich nog aanmelden voor deze reis via de Bundeling-app, een beschrijving van de reis en het programma staat onder het kopje ‘Activiteiten’. Binnen deze app is het tevens mogelijk onder het kopje ‘onderlinge zaken’ uw verbindingen met mede businessclubleden te vermelden. Wie weet komt er terug in de volgende editie van deze round-up.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup