string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volop support voor groen-wit in resterende competitieduels.

Dinsdag 30 april 2024 om 17:02

FC Groningen wordt vrijdagavond in Velsen-Zuid gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. Ook het thuisduel met Roda JC Kerkrade een week later is al lange tijd uitverkocht. Voor deze laatste wedstrijd van het reguliere seizoen is het enkel mogelijk om via de kaartenmarkt een eventueel beschikbaar ticket te kopen.

Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune kunnen hun plaats aanbieden op de kaartenmarkt wanneer zij zelf niet naar het stadion kunnen op vrijdag 10 mei. De kaartenmarkt is de enige plek waar kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Roda JC Kerkrade kunnen worden aangeboden of gekocht. De kaartenmarkt is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl. Het kan zijn dat de kaartenmarkt in de Ticketshop niet beschikbaar is. Op dat moment worden er geen kaarten aangeboden door seizoenkaarthouders.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De prijs voor het ticket gekocht via de kaartenmarkt ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen.

Voor het duel met Roda JC Kerkrade geldt een clubcardverplichting. Per seizoenkaart- of clubcardhouder kan maximaal één kaart worden (bij)gekocht. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. In de FC Groningen Ticketshop staat je totale aankooprecht.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

FC Groningen zet volgende stap bij meidenvoetbal, Kingma fulltime in dienst

2 dagen geleden

Seizoenkaartaantal richting uitverkocht, verlengen kan nog tot en met zondag

3 dagen geleden

FC trapt Eredivisie-seizoen in Euroborg af tegen NAC