string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volledig fitte selectie voor thuisduel met FC Eindhoven.

Donderdag 23 november 2023 om 13:30

Hoofdtrainer Dick Lukkien moet steeds meer harde keuzes maken. Voor het thuisduel met FC Eindhoven heeft de technische staf van FC Groningen de beschikking over alle 29 selectiespelers, inclusief Nick Bakker. Welke wedstrijdgroep zich morgenavond in Euroborg mag melden, beslist Lukkien in de komende uren. De aftrap van FC Groningen – FC Eindhoven is om 20.00 uur. Voor competitiewedstrijd nummer 15 van de Trots van het Noorden zijn nog kaarten beschikbaar.

FC Groningen wil de opgaande lijn in het spel gaan omzetten in tastbare resultaten. De bovenliggende partij zijn in de Keuken Kampioen Divisie, helpt op de ranglijst alleen met drie punten. Dick Lukkien en zijn staf zijn er echter van overtuigd dat dit moment steeds dichterbij komt. “We spelen fris, energiek, met druk op de bal in hoge intensiteit en creëren kansen op een manier dat ons publiek graag ziet. Nu moeten we dat nog gaan koppelen aan winst, want dat is waar het uiteindelijk ook om draait.”

Volgens de hoofdtrainer van FC Groningen zal dit tegen de tegenstander van vrijdagavond geen eenvoudige opgave worden. “FC Eindhoven is een goed georganiseerde ploeg, die weinig goals tegen krijgt en met de snelheid voorop kunnen ze gevaarlijk zijn in de omschakeling, maar er liggen zeker ook kansen voor ons en daar gaan we voor!”

Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven in Euroborg zijn te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl/

Speler van het Jaar
Ook dit seizoen kiezen de supporters weer de Speler van het Jaar door bij elke wedstrijd een stem uit te brengen op de Koning van de Wedstrijd. Iedereen kan vrijdag stemmen op zijn of haar favoriete speler in het thuisduel met FC Eindhoven. Breng via deze link je stem uit op de Koning van de Wedstrijd: https://www.fcgroningen.nl/supporters/koning

Scheidsrechter
FC Groningen – FC Eindhoven staat vrijdagavond vanaf 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank. Bekijk via onderstaande videoplayer de gehele voorbeschouwing van hoofdtrainer Dick Lukkien, waarin hij onder meer terugkijkt op de interlandperiode met een gewonnen oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen en de keuzes die er zijn nu sinds deze week alle 29 selectiespelers op het trainingsveld staan.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

03:04
4 dagen geleden

Lukkien: ‘Spelen op dat wonder’

1 week geleden

Lukkien: ‘Stabiele lijn doortrekken’